Rotativele mari. Aveti asa ceva in trusa?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 06 Aug 2008, 14:43

ilie. cred ca depinde de apa unde pescuiesti. Balta sau rau. Apa tulbure sau curata. Parerea mea. Si soarele. Uite de exemplu pe Timis s-a luat stiuca la oscilanta aurie, cand a fost apa putin tulbure. Cum s-a curatat, nu a mai muscat la ea. A intrat in schimb la oscilanta din aceea argintiu mat. Cromatica si stiuca. Asta e alt subiect! :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Aug 2008, 15:12

Pai cum am zis...la mine. Am spus altceva?M-am referit doar la ce mi-i se intampla mie.Pescuiesc cam in aceleasi locuri si imi place sa cred ca stiu cam ce vrea in zonele alea,sau mai bine zis la ce merge.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 06 Aug 2008, 17:33

Sunt tare sexy chetiile de mai sus. :wink: La noi nu gasesti asa ceva. :cry: Doar rotativele simplu BlueFox si cele cu un pestisor dupa ele. Spinnerbait-urile arata foarte bine, mai ales ca au si floci, si acel "curly tail". Faine de tot. Cred ca am sa rog niste cunostinte sa apeleze la neamurile lor din USA, cat de repede! :)

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 06 Aug 2008, 18:52

Da, flocii de care zici tu, la unele sunt din marabou iar la altele din par de capra. Fac treaba foarte buna, doar ca-tzi trebuie si un echipament ceva mai greu.

Marcus_Turcus
junior
junior

Mesaj de Marcus_Turcus » 06 Aug 2008, 19:38

TopGear scrie:Sunt tare sexy chetiile de mai sus. :wink: Spinnerbait-urile arata foarte bine, mai ales ca au si floci, si acel "curly tail". :)
mey tie ti-e gandul la muieri :) :roll: :twisted: :P
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! :)

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 06 Aug 2008, 22:48

Lusox e foarte prinzatoare in apa relativ rece si putin adanca, am multe capturi dar mici, numai stiuca, primavara si toamna tarziu.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 07 Aug 2008, 13:10

Turcus. Iute-iute te gandesti la prostii! :lol: Cand ziceam "sexy", ma refeream la cum gaseste stiuca naluca. Sa ne lamurim!
Si rotativa aia are 4 kestii care "lucreaza" : paleta, clopotul, flocii si coada. Toata intr-una. Asa era ideea. Vajaiala paletei, a clopotului, unduiala flocilor si serpuiala cozii. Nu crezi ca e sexy? :lol:
Numa`bine

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 23 Aug 2008, 14:20

3 marlite la Lusox nr 3 gold a luat azi un prieten. Rotativa mare, stiuca mica :?
Oare de ce ? :roll:

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 23 Sep 2008, 22:02

Mizez adesea pe rotative mari nr 4-5 la stiuca si avat. Am avut cateva partide reusite cu ele, dar , cum ati spus si mai sus, rasucesc firul rau de tot , mai ales daca dai in curent puternic. La ultima partida am reusit sa "perucesc" un tambur intreg de G-line, am aruncat jumate....si asa ii venise vremea de schimb :roll:

Scrie răspuns