Rotativele mari. Aveti asa ceva in trusa?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
ilie. cred ca depinde de apa unde pescuiesti. Balta sau rau. Apa tulbure sau curata. Parerea mea. Si soarele. Uite de exemplu pe Timis s-a luat stiuca la oscilanta aurie, cand a fost apa putin tulbure. Cum s-a curatat, nu a mai muscat la ea. A intrat in schimb la oscilanta din aceea argintiu mat. Cromatica si stiuca. Asta e alt subiect! 

Sunt tare sexy chetiile de mai sus.
La noi nu gasesti asa ceva.
Doar rotativele simplu BlueFox si cele cu un pestisor dupa ele. Spinnerbait-urile arata foarte bine, mai ales ca au si floci, si acel "curly tail". Faine de tot. Cred ca am sa rog niste cunostinte sa apeleze la neamurile lor din USA, cat de repede! 

- Marcus_Turcus
- junior
Turcus. Iute-iute te gandesti la prostii!
Cand ziceam "sexy", ma refeream la cum gaseste stiuca naluca. Sa ne lamurim!
Si rotativa aia are 4 kestii care "lucreaza" : paleta, clopotul, flocii si coada. Toata intr-una. Asa era ideea. Vajaiala paletei, a clopotului, unduiala flocilor si serpuiala cozii. Nu crezi ca e sexy?
Numa`bine

Si rotativa aia are 4 kestii care "lucreaza" : paleta, clopotul, flocii si coada. Toata intr-una. Asa era ideea. Vajaiala paletei, a clopotului, unduiala flocilor si serpuiala cozii. Nu crezi ca e sexy?

Numa`bine
Mizez adesea pe rotative mari nr 4-5 la stiuca si avat. Am avut cateva partide reusite cu ele, dar , cum ati spus si mai sus, rasucesc firul rau de tot , mai ales daca dai in curent puternic. La ultima partida am reusit sa "perucesc" un tambur intreg de G-line, am aruncat jumate....si asa ii venise vremea de schimb