Rog ajutor pentru barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

guzu.daniel
utilizator nou
utilizator nou

Rog ajutor pentru barca pneumatica

Mesaj de guzu.daniel » 16 Mar 2011, 16:51

Va salut, am citit tot ce scria pe forumuri de barci pneumatice dar nu am putut sa iau o decizie. Ba mi se pare grea, ba usoara si ma gandesc ca e calitate slaba, ba nu stiu ce podina sa iau , ce dimensiune , cat de gros tubul, cati cai sa suporte ? Sunt indecis si as vrea sa fac o achizitie care sa nu o schimb la anu.
CE as dori eu : Sa pot da singur la apa ar fi ideal. O sa pescuiesc singur sau maxim 2.
O barca de 240 e suficienta pt mine ? sau 270 ? Am 115kg si 198 cm :)

o varianta :

http://cgi.ebay.it/BATEAU-277-SOL-EN-BO ... 588c3eada3
Are cineva Z-Ray ? e Buna?
http://cgi.ebay.it/Z-Ray-I-300-Canot-Pn ... 2eb3ec96cb

Buget max 25 milioane .

Multumesc!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Mar 2011, 18:38

io zic sa eviti barci cu fundu plat

si la gabaritu matale... sory.. dar ai vo doo kile... :lol: io zic ca una de 3 metri ar fi mai potrivita mai ales ca ocazional vrei sa mergi in doi...

nah... iti poti lua si mica... dar apoi la anu ai sa vrei sa o schimbi..., deci ce rost are ? asa ca mai degraba iti iei una numa buna din prima !

la 3 metri au undeva de la 40 kg in sus... sigur o iei cu o mina... :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 16 Mar 2011, 18:43

poate ar trebui sa spui si ce vrei sa faci cu barca ( unde si pe ce ape vrei sa o folosesti ) si ce motorizare vrei sa pui pe ea . daca pui motor electric nu ai nevoie de chila gonflabila si de aici mai scazi din cheltuieli .
ai grija cu e bay -ul ca mai ai si taxe de transport ! care pina in RO nu sunt deloc mici ! mai bine te orientezi spre ce gasesti pe piata in Romania ca la 25 de milioane sigur gasesti si aici ceva sa te satisfaca .

PS ia barca macar de 2,7 m daca 3 m nu iti permiti . confortul in barca conteaza foarte mult si mic nu esti :wink: .

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Mar 2011, 18:56

cine ma ? piticu ala la 120 kg ? :lol: aluia nici barca nu-i tre... isi ia un polistiren si gata ! juuuup ! :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Mar 2011, 19:00

la gabaritul tau, care seamana cu al meu, :lol:
te sfatuiesc sa iti iei 2.7 daca pescuiesti singur sau 3m daca vrei sa pescuiti 2.
eu am 2.7 si merg singur la pescuit.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 16 Mar 2011, 19:29

daca esti mare inseamna ca poti sa duci, eu am tender si o consider bine facuta printre pneumatice

ai aici detalii:

http://www.hibiscussport.ro/barca-pneum ... s_air.html

daca nu esti multumit de podina, eu sunt, o poti intarii/schimba cu tego, si iesi mai usor decat cu aluminiu

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Mar 2011, 19:32

edi_curiosul scrie:daca esti mare inseamna ca poti sa duci, eu am tender si o consider bine facuta printre pneumatice

ai aici detalii:

http://www.hibiscussport.ro/barca-pneum ... s_air.html

daca nu esti multumit de podina, eu sunt, o poti intarii/schimba cu tego, si iesi mai usor decat cu aluminiu
ba, dar capu ala mare si negru de iese din apa inn spatele barcii , da, acolo in poza de pe apa...e monstru din Lochness?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 16 Mar 2011, 20:34

Cmmmmmmmmmmmmmmmmmmonnnnnnnnn !!!!! Not again !!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
..........................................................................
guzu.daniel scrie:O barca de 240 e suficienta pt mine ? sau 270 ? Am 115kg si 198 cm :)
SALUT !!!!! Frate , zici c-ai citit tot ce tine barci ....... Pai ai omis ce-am mai tot intrebat noi pe baietii interesati ca si tine :

UNDE DAI , NENE , DIN BARCA ????? Scuza-ma : in cada , pe statatoare , pe rauri , pe Dunare ?????

Ce conteaza cate kile ai ? Scrie pe barca de 2,4 ca tine mai mult decat ai tu ? Scrieeeee ! Acu' depinde unde tre' sa te tina !

Stationar ??? Spinning ??? Iesiri de ore sau de zile ??? Bagaje multe , sau putine ??? Cam cati km doresti sa te deplasezi cu barca pe apa pe care-o preferi ???? Singur ???? Cu partener ???? Cate kile are parteneru' ???? ....... pffffffffuuuuuu :wallbash:

Puiu.BZ
veteran
veteran

Mesaj de Puiu.BZ » 16 Mar 2011, 20:51

goldfish.ro. Baieti seriosi. Marfa ok. Astept un BARK 330, pe vineri-sambata.

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 16 Mar 2011, 22:03

Sa sti ca " modigliani " are dreptate , in primul rand ai un buget maxim
de 25 milioane si ai un numar limitat de barci la acest pret .
Esti singur si ai o barca mai grea iti recomand : http://aggroup.bizoo.ro/vanzare/331371/ ... port-marfa
La HORNBACH im gasesti la 100 lei.
Pana la apa nu ai probleme.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Scrie răspuns