Rog ajutor pentru barca pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
si ce motor ai pe ea ?edi_curiosul scrie:daca esti mare inseamna ca poti sa duci, eu am tender si o consider bine facuta printre pneumatice
ai aici detalii:
http://www.hibiscussport.ro/barca-pneum ... s_air.html
daca nu esti multumit de podina, eu sunt, o poti intarii/schimba cu tego, si iesi mai usor decat cu aluminiu
- edi_curiosul
- veteran
6cfrumosi , eu la 80kg glisez si la 4caic.catalin scrie:si ce motor ai pe ea ?edi_curiosul scrie:daca esti mare inseamna ca poti sa duci, eu am tender si o consider bine facuta printre pneumatice
ai aici detalii:
http://www.hibiscussport.ro/barca-pneum ... s_air.html
daca nu esti multumit de podina, eu sunt, o poti intarii/schimba cu tego, si iesi mai usor decat cu aluminiu
-
- utilizator nou
- edi_curiosul
- veteran
-
- utilizator nou
Mai, conteaza a dreacu'. Ti-o spune unul care oscileaza intre 125 si 128.modigliani scrie:Ce conteaza cate kile ai ? Scrie pe barca de 2,4 ca tine mai mult decat ai tu ? Scrieeeee ! Acu' depinde unde tre' sa te tina !
Kilograme.
Cand pui piciorul in pamant, simte. El, Pamantu'...

Nu-i totuna din ce e podina... Alea gonflabile (fie ele si de inalta presiune) nu te tin. Se deformeaza sub calcatura si de aici o gramada de gimnastica... Tego merge (obligatoriu podina completa, nu traverse), iar aluminiul e optim...
Marime? 2,70m, sa incapi in buget (si barca, fiind tu oleaca mai lung). Ocazional merg linistit si doi... 3m optim, da' n-o sa-ti placa deloc s-o dai la apa...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- utilizator nou
- kuin tauti
- veteran
habar n-am !Musti scrie:.
Marime? 2,70m, sa incapi in buget (si barca, fiind tu oleaca mai lung). Ocazional merg linistit si doi... 3m optim, da' n-o sa-ti placa deloc s-o dai la apa...
noroc ca nu stiu carte... daaa de 3 metri nu-i bai de unu singur... , si io-s pigmeu pe linga voi

daca aveam peste o suu de kg imi luam " velier " gonflabil de 4 metri...

nah... , barbatii pot !