Rog ajutor pentru barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

guzu.daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de guzu.daniel » 18 Mar 2011, 22:11

toti spuneti ca aveti barci si sunt usoare le dati singuri la apa dar niciunu nu spuneti ce barca ce model ce firma .

Am nevoie de ajutor de la voi

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 18 Mar 2011, 22:18

modigliani scrie:Cmmmmmmmmmmmmmmmmmmonnnnnnnnn !!!!! Not again !!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
:lol: :lol: :lol: De ce crezi ca ,, ma dau cu capu' de pereti " ? Pentru ca noi am tot spus ce barci avem , cum ne impacam cu ele , cum se comporta la pescuit pe diverse ape , ce motorizari avem la ele , la ce dam ( sationar - spinning ) , etc . Tu spui c-ai citit tot ce tine de barci , noi ..... ne dam cu capetele de pereti fiind nevoiti sa repetam la nesfarsit ..... ale-alea , toate-alea ! O sa credem , dracului , ca ne balbaim de la atata iarna !!!

Cauta bine-n forum ( in topicurile cu si despre barci . Sunt multe ..... rau !!! ) si-ai sa stii in maxim 3 zile .... care-ce barca are ! :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 18 Mar 2011, 22:25

guzu.daniel scrie:toti spuneti ca aveti barci si sunt usoare le dati singuri la apa dar niciunu nu spuneti ce barca ce model ce firma .

Am nevoie de ajutor de la voi
io am Grand Corvete 300A... deci are 3 metri cu podea gonflabila din fabrica ( dar nu ramine asa ! :lol: ) si are 40 kg... o iau cu o mina... sau cind mi-e lene o pun pe umar... :lol: , nah... mutumit acu ?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 18 Mar 2011, 22:29

Barca potrivita pentru tine este una de 2,7 m.Eu am un Zodiac de 3,4 m 55 kg ,podina de tego, pe care o pun si singur pe apa,daca ma chinui,dar mai bine e in 2,fericirea maxima e in trei,asa ca pentru tine 2,7 te avantajeaza, .chiar si 2,5 m.Avantaje: te strecori usor cu ea peste tot , usoara,spatiu mic de depozitare, stabila ai nevoie de motor mic ,deci usor si economic,dau si doi din ea,cu grija,singur in barca e suficienta.Eu nu am folosit,dar Baracuda e apreciata de proprietari,poti lua si Zodiac,dar e scumputa,merita insa,sau o barca ucraineana,ai citeva topicuri si aici despre pneumatice.Dezavantaje:spatiu mic,daca vrei sa faci Delta cu ea nu vei avea loc de bagaje,putin instabila la viteze mari,peste 30 km/h.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Mar 2011, 23:37

guzu.daniel scrie:
Tu ce barca ai ?
Baracuda asta
Nu mult peste bugetul pe care l-ai anuntat si nu foarte usor de dat la apa de unul singur. Daca-i musai, o misc 10m pana la apa. Foarte confortabila singur pe apa, dar te descurci si cu un partener, la o adica.
Probabil ca una de 2,40 ar fi ceva mai manevrabila pe uscat si incape bine in buget, dar sigur nu mai pescuiti doi din ea. 3m ar fi mai confortabila pt. 2 decat 2,70m, dar e foarte greu de dat la apa singur (aproape exclus, daca nu o poti umfla chiar pe buza apei) si nici in bani nu incape...
Compromisuri si compromisuri...

P.S. Si da, la interbari ca a ta am tot raspuns. Ba am mai pus si poze cu barca mea, cu mine si un amic, pescuind amandoi in picioare, sa vada oamenii ce si cum. E drept, nu eram pe Olt, ci pe un canal de irigatii, cu curgere foarte lina. Nu-mi face impresia ca ai citit ce s-a scris pe aici despre subiect...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Mar 2011, 23:45

kuin tauti scrie:...o iau cu o mina... sau cind mi-e lene o pun pe umar... :lol: , nah... mutumit acu ?
:lol:
... iti dai seama ca daca ai avea un iaht de 12m ar trebui sa te fortezi un pic si sa pui si-a doua mana... :twisted:

...sau nu te refereai la barca? :lol:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Mar 2011, 00:10

ba da la barca gonflabila ma referam...

si aia zic ... ca la mintea mea nici de 4 metri nu ar fi o roblema... dar nah...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 19 Mar 2011, 00:47

Musti...binenteles ca la barca s-a referit cu o singura mana..dar iti dai seama dece are doar una libera..nu? Tie ti-ar placea sa tot o calci cand cari barca?
:o
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 19 Mar 2011, 01:29

he he he

alooo ! ... in cealalta mina am motoru mah ! :lol:

Hell
veteran