Rod Makers din Romania.adrese de contact.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 07 Dec 2006, 19:04

Paul Sas din cluj-napoca .Omul s-a reprofilat nu mai produce voblerele Dawn ci face bete de spin,jig si desigur musca.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Dec 2006, 21:59

pt cine doreste, il pot rezolva cu o lanseta custom made, mai ales daca aduce materialele pe care le doreste pe lanseta.
daca e o lanseta personalizata, atunci e nevoie de PERSONALIZARE!
deci fiecare isi alege sigla sau desenul pe care il doreste, si eu il trec pe blankul lansetei, atat abtibild, cat si hand made. evident as prefera hand made...
contactati-ma pe privat, sau, daca Dan ne da voie, ne putem da adresele de email si telefoanele chiar AICI.

salutari, TERRYBILL.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Dec 2006, 22:04

am uitat sa spun ca nu fac DECAT bete de spinning, sub toate formele acestuia, fiindca doar la acestea ma pricep cel mai bine. si decat sa fac ceva dupa ureche, mai bine nu.
de ex la deadbait sau mort manie (ca si ala e spinning, cica...) se pun mai putine inele, la jigging mai multe, si e de preferat sa nu fie atat de multe ca la betele gata facute chiar si din USA.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 08 Dec 2006, 09:59

Am o lanseta cu segmentul de varf rupt,are toate inelele ,vreau un alt segment......se poate???????

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Dec 2006, 10:22

Apropo...cum se poate personaliza un bat?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Dec 2006, 10:37

modificand la un bat ce nu-ti place, astfel incat sa-ti placa la final :lol:

de exemplu mie mi-a facut acum eugen un bat, si mi-a taiat din pluta astfel incat sa pot sta cu aratatorul pe blank

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Dec 2006, 10:42

:D
corect dane.eu ma refeream numai la scris..pe ea.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Dec 2006, 17:09

mi-a facut o lanseta de care sunt foarte multumit

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 08 Dec 2006, 18:06

Domnilor....permiteti va rog sa-l citez pe Dali:"Ori e usor...ori imposibil"

Ca urmare exista printre dvs. un rod builder care poa' sa-mi faca un bat cu urmatoarele caracteristici:
-ex-fast
-medium
-8'6" sau chiar 9
-max 2 oz
-numele inscriptionat pe blank
-inele fuji(nr inelelor e de datoria lui sa ma sfatuiasca..ce si cum...l afel si cu manerul si mandrina)
-un blak de calitate(prea putin ma intereseaza cine il produce daca e de calitate buna)
Mentionez ca nu am nici blankul nici inelele nici nimik.
Ma intereseaza pret si termen de executie si livrare.
Va rog s alasati kterink la o parte...si...daca poate cineva bine daca nu ...sanatate.
ma gasiti la:
christianpindichi@yahoo.com
sau pm.
Va multumesc!

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 08 Dec 2006, 18:11

@Cristi Ene

Acest forum este un forum privat, rolul forumului este de a facilita discutii de calitate despre pescuit si schimbul de informatii intre pescarii de rapitor.
Accesul la forum este un privilegiu pe care il acorda Site admin-ul; nu este un drept de care se poate bucura oricine.
Site admin-ul isi rezerva dreptul de a permite sau restrictiona accesul fara explicatii.

Regulament:

1. reclama ( inclusiv reclama mascata ) la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului, daca doriti reclama pe Rapitori.ro va rog sa ma contacti pentru un aranjament.
Userii posteaza pe forum doar in calitate de persoane private, va rog nu postati in numele unor firme, nu folositi semnaturile sau avatarurile pentru a promova firme sau activitati comerciale.
Firmele care sustin sau sprijina Rapitori.ro pot face exceptie, cu acceptul site admin-ului.
Nu sunt permise mesajele care urmaresc interese comerciale.
Site admin-ul sau moderatorii pot sterge mesajul si userul care a postat mesajul daca considera ca poate fi vorba despre reclama mascata sau interese comerciale.
Imagine

Scrie răspuns