Reinelare Germina

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zippo47
utilizator constant
utilizator constant

Re: Reinelare Germina

Mesaj de zippo47 » 06 Ian 2016, 19:07

zippo47 scrie:Salutare!
Pentru ca nu vreau sa mai deschid o alta pagina, voi scrie si eu tot aici. Sper sa fie citit mesajul meu.
Am intrat in posesia a 3 lansete Germina , rosii, de 180. 190 si 210cm. Si eu vreau sa fac acelasi lucru: schimbarea inelelor.Am nevoie de cateva sfaturi de la cei care se ocupa de asa ceva ; ce tipuri de inele sa pun pe fiecare si, desigur , daca nu este un secret, numarul lor.Recunosc , nu sunt un"meserias "in rood buliding dar pot sa spun ca inele am mai inlocuit . Daca este cineva care are aceste inele SH dar in stare buna sunt dispus sa le cumpar.
Tot pentru aceste operatiuni, este clar ca voi avea nevoie si de ceva ata de matisaj, ornamentare si epoxy. Sunt foarte multumit si de resturi.Cine are asa ceva , Il rog sa ma contacteze.
Va spun ca am cautat zilele astea dar, pentru 3 piese nu cred ca se merita o asa cheltuiala, sa cumpar toate cele necesare.
Va multumesc! :respekt:
Salutare!
Inca mai astept aceste inele. Pana acum nu am gasit decat un set.
:respekt:

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 08 Ian 2016, 09:42

din pacate anii care au trecut peste fibrele de sticla au afectat rasinile, betele se pot rupe in orice moment in cazul unei tensiuni mai mari, l-a care in tinerete rezistau cu brio. Sfatul meu e sa le pastrati nemodificate .
Primul meu bat custom si probabil primul bat customizat al lui Narik a fost o lanseta ruseasca de fibra de sticla, care s-a rupt si am putut observa cum se faramita rasina din bat.

Din discutiile cu producatorii de obiecte din fibra de sticla am inteles ca 25 ani este durata pentru care pot sa-si asume garantia, fara a mai vorbi de influente negative (caldura, UV, produse chimice)

hannibal
senior
senior

Mesaj de hannibal » 15 Ian 2016, 19:57

am pus si niste poze. altele mai bune nu am avut cu ce sa fac, pentru ca nu am avut la indemana decat telefonul . Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

zippo47
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de zippo47 » 15 Ian 2016, 21:54

Arata bine! Macar sa-mi iasa si mie ca aceasta.
Pana acum am reusit sa iau legatura cu cineva pentru un set de inele .
Va multumesc pentru sfaturi.
:respekt:

Scrie răspuns