RECOMANDARE ....MULINETA...VA ROG ... !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
RECOMANDARE ....MULINETA...VA ROG ... !
Salut oameni buni,
Am un bat scurt de aprox 1.7 m care imi place cum se comporta.Problema mea este ca folosesc la el o Daiwa Emblem S care e cam mare pt el si mi se pare nefiresc .
Puteti sa imi recomandati o mulineta sub 200 gr ?( 7.8 oz aprox)
Ceva in jur de 120 $ maxim adus in tara ?
Astept ideile si sfaturile voastre.
Mersi pt ajutor
Am un bat scurt de aprox 1.7 m care imi place cum se comporta.Problema mea este ca folosesc la el o Daiwa Emblem S care e cam mare pt el si mi se pare nefiresc .
Puteti sa imi recomandati o mulineta sub 200 gr ?( 7.8 oz aprox)
Ceva in jur de 120 $ maxim adus in tara ?
Astept ideile si sfaturile voastre.
Mersi pt ajutor
-
- veteran
-
- veteran
Ai idee ce greutate are ?mihai.f scrie:http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... /277_24_42
asta este in tara, in 24h o poti avea.
Din respectivele date tehnice nu imi pot da seama.
Pe de alta parte sunt putin reticent fata de Daiwa.
Cea pe care o am eu are un joc in mecanismul de actionare a manivelei , fapt care este un pic deranjant
cam toate au joc la manivela.
despre exceler eu pot sa-ti spun ca-si merita banii. eu am modelul de 2500 si pana acum sunt foarte multumit de ea. a scos ceva pesti pana acum. nu multi, dar unul dintre ei a fost un somn de 9 kg
modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....

despre exceler eu pot sa-ti spun ca-si merita banii. eu am modelul de 2500 si pana acum sunt foarte multumit de ea. a scos ceva pesti pana acum. nu multi, dar unul dintre ei a fost un somn de 9 kg

modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Daiwa am . chiar modelul 1500 si e grea pt batul asta.andrei-ovidiu scrie:vezi www.cabela's.com si orienteaza-te catre Shimano, Daiwa si chiar Okuma! urmareste modelele 750 de la Shimano si merg f. bine si modelele 1000 si 1500 de la Daiwa!
de adus are cine sa-ti aduca ce-ti trebuie!
Despre Shimano am auzit de bine .Am gasit Symetrie 750 care are 6.9 oz....si ar fi buna...dar....nu stiu cum se comporta .Nu am avut pana acum si m-as bucura daca vreun posesor de asa ceva mi-ar spune ce parere are despre ea.
Despre Okuma ...Imi face cu ochiul Alumina ...dar din nou nu am nici o informatie despre ea.Fiabila sau nu , habar nu am.
Sa fim seriosi. Daiwa SS Tournament 700 are fix 7 oz adica 198.45 g, e mica si costa la Cabela's 90 de dolari.Adi_ scrie: modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Cu lacrimi Bastus!
-
- veteran
-
- veteran
Daiwa Exceler 1500-8.5 ozTeoo scrie:Ai idee ce greutate are ?mihai.f scrie:http://www.rapitori.ro/boutique/index.p ... /277_24_42
asta este in tara, in 24h o poti avea.
Din respectivele date tehnice nu imi pot da seama.
Pe de alta parte sunt putin reticent fata de Daiwa.
Cea pe care o am eu are un joc in mecanismul de actionare a manivelei , fapt care este un pic deranjant
Daca te gandesti la vreuna anume zi-mi modelul si pretul aprox.Adi_ scrie:cam toate au joc la manivela.
despre exceler eu pot sa-ti spun ca-si merita banii. eu am modelul de 2500 si pana acum sunt foarte multumit de ea. a scos ceva pesti pana acum. nu multi, dar unul dintre ei a fost un somn de 9 kg :wink:
:?
Pe de alta parte am vorbit acu 3 zile cu Paco la tel si mi-a zis ca el a avut o Shimano Synetrie 750 si citez " Am vandut-o in 3 zile "
Iti dai seama cat d e mult i-a placut modelul.