RECOMANDARE ....MULINETA...VA ROG ... !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Aug 2006, 09:32

Gerula scrie:
Adi_ scrie: modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....
:?
Sa fim seriosi. Daiwa SS Tournament 700 are fix 7 oz adica 198.45 g, e mica si costa la Cabela's 90 de dolari.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
daca mai adaugam si adusul in tara, cred ca depaseste cei "maxim 120$"
deci sa fim seriosi...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Aug 2006, 09:36

Teoo scrie:
Adi_ scrie:cam toate au joc la manivela.
despre exceler eu pot sa-ti spun ca-si merita banii. eu am modelul de 2500 si pana acum sunt foarte multumit de ea. a scos ceva pesti pana acum. nu multi, dar unul dintre ei a fost un somn de 9 kg :wink:
modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....
Daca te gandesti la vreuna anume zi-mi modelul si pretul aprox.

Pe de alta parte am vorbit acu 3 zile cu Paco la tel si mi-a zis ca el a avut o Shimano Synetrie 750 si citez " Am vandut-o in 3 zile "
Iti dai seama cat d e mult i-a placut modelul.
eu mi-am spus parerea vis-a-vis de recomandarea lui mihai si anume Daiwa Exceler. cum am zis, cred ca-si merita banii. + ca tu nu o vei solicita cu voblere mari sau pesti prea mari...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Aug 2006, 09:38

Dupa gustul meu o mulineta de spin ar trebuii sa aiba: infinite anti-reverse ,Twist Buster IIâ„¢ line roller -Power Roller, rulment la galet, iar declansarea pikupului sa nu se faca prin lovire de piciorul mulinetei.
Imagine

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 11 Aug 2006, 09:46

Gerula scrie:
Adi_ scrie: modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....
Sa fim seriosi. Daiwa SS Tournament 700 are fix 7 oz adica 198.45 g, e mica si costa la Cabela's 90 de dolari.

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
Dupa parerea mea e cea mai hidoasa mulineta pe care am vazut-o..E o chestie de gust..No ofense ....fanilor acestui model.
Nu ma vad cu ea in mana

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 11 Aug 2006, 09:47

Adi_ scrie:
deci sa fim seriosi...
Mihai, tu ce zici, aduci in 120$ o mulineta de 90$ la Cabela's?

Gusturile nu se discuta, evident :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 11 Aug 2006, 09:49

Adi_ scrie:
Teoo scrie:
Adi_ scrie:cam toate au joc la manivela.
despre exceler eu pot sa-ti spun ca-si merita banii. eu am modelul de 2500 si pana acum sunt foarte multumit de ea. a scos ceva pesti pana acum. nu multi, dar unul dintre ei a fost un somn de 9 kg :wink:
modelul de 1500 are cam 240gr. sub 200 gr, si la banii astia nu cred ca gasesti ceva....
Daca te gandesti la vreuna anume zi-mi modelul si pretul aprox.

Pe de alta parte am vorbit acu 3 zile cu Paco la tel si mi-a zis ca el a avut o Shimano Synetrie 750 si citez " Am vandut-o in 3 zile "
Iti dai seama cat d e mult i-a placut modelul.
eu mi-am spus parerea vis-a-vis de recomandarea lui mihai si anume Daiwa Exceler. cum am zis, cred ca-si merita banii. + ca tu nu o vei solicita cu voblere mari sau pesti prea mari...
Aici ai perfecta dreptate .Voblerele folosite sunt de 3-4 grame si vizez in special clean in lacuri de munte.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Aug 2006, 09:57

Gerula scrie:
Adi_ scrie:
deci sa fim seriosi...
Mihai, tu ce zici, aduci in 120$ o mulineta de 90$ la Cabela's?

Gusturile nu se discuta, evident :wink:.
Nu pot raspunde concret la aceasta intrebare aici, dar....esti foarte apropape, milimetric :wink:
Imagine

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 11 Aug 2006, 10:00

O varianta foarte buna ar fi Daiwa Capricorn, inca exista pe stoc, dar....nu corespunde la gramaj
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... stid=10273
Ultima oară modificat 11 Aug 2006, 15:19 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
Imagine

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 11 Aug 2006, 10:26

mihai.f scrie:Dupa gustul meu o mulineta de spin ar trebuii sa aiba: infinite anti-reverse ,Twist Buster IIâ„¢ line roller -Power Roller, rulment la galet, iar declansarea pikupului sa nu se faca prin lovire de piciorul mulinetei.
Da-mi te rog amanunte despre asta.
Unde o pot vedea?

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 11 Aug 2006, 10:44

Teoo,ai un bat de 1,7 m(L-ML-M) si un Daiwa emblem S 1500 iA.Mi se pare perfect,1500 e dimensiunea pt. bete UL-L-ML.Are aprox 260 g dar nu cred ca este o problema.Nu se echilibreaza bine?Oricum dpdv. al angrenajului,infinite antireverse si tamburului cu ABS este peste multe modele pe care le gasesti la ora actuala la alte firme.Este o mulineta care costa peste 100 $ si e un model care nu se mai face la ora actuala,se facea cand principiile de "unica folosinta" nu erau asa de strict respectate.Deci eu zic sa nu o schimbi.

Scrie răspuns