Recomandare mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Recomandare mulineta
George, in caz ca nu ai stiut, majoritatea mulinetelor (inclusiv asta din plastic care iti place tie) trabucco/rapture/spro si naiba mai stie ce branduri, sunt facute de ghici cine?....ei da, ai ghicit, Ryobi!! Deci oricum ai da-o, tot acolo ajungi 

Urasc atarnatorii!
- George1985
- veteran
Si ce relevanta are??
Ce ma incalzeste pe mine daca e din metal?
Tine mai mult?
Depinde de modul de folosinta, nu de material!
Eu am Daiwa 4000 care are 350gr, iar un Zauber 3000 are 320gr, diferenta infima, dar ca anduranta???
Ce ma incalzeste pe mine daca e din metal?
Tine mai mult?

Depinde de modul de folosinta, nu de material!
Eu am Daiwa 4000 care are 350gr, iar un Zauber 3000 are 320gr, diferenta infima, dar ca anduranta???
Dintre cele doua as alege Exage.
Cu 100 ron in plus se poate gasi Zauber care este beton.
Am avut 3 buc. Blue Arc (clona zauber) si nu am ce sa le reprosez.
Personal, nu mi s-a intamplat, sa infasor fir in jurul knob-ului de frana.
Cu 100 ron in plus se poate gasi Zauber care este beton.
Am avut 3 buc. Blue Arc (clona zauber) si nu am ce sa le reprosez.
Personal, nu mi s-a intamplat, sa infasor fir in jurul knob-ului de frana.
- crapmaniacul
- veteran
Cred ca te grabesti putin si etichetezi cam in viteza mulinetele , plus ca esti subiectiv. sau poate ai pescuit vreun model mai vechi. Ai inceput ca e greu de parca Zauberul ar fi vreo mulineta light, ambele avand putin peste 300 gr ... Teoria asta ca raportul de 6.2 nu are forta trebuie probata ptr ca nu se verifica mereu, daca nici Penn-ul nu mai are forta ... ne ducem la culcare. Sincer nu stiu ce mulineta ai pescuit tu dar sigur nu era Penn sau nu Penn Battle. Pentru clarificari se pot vedea si review-urile pescarilor din sua care au pescuit mult acest model si n-au avut ce sa reproseze.stefanflorin scrie:Mi-a trecut si l-am si pescuit, greu, lipsit de forta (raport mare de recuperare) sistem de oscilatie naspa, nu merita atentie.crapmaniacul scrie:Ti-a trecut si vreun Penn Battle prin mana pana acum ? Eu sunt la al doilea si n-am ce sa-i reprosez. Greu sa gasesti ceva mai bun in banii lui. Pret aprox. 100 Euro, full metal, tambur rezerva si multe alte calitati. E un mic dar puternic tanc si merge ca pe aer si pune firul foarte bine. Spun asta nu ca am eu una la vanzare insa chiar te poti baza la greu pe ea. Era sa uit, nici un pic de joc ...stefanflorin scrie:Rapture e din plastic, trabuco e applause/sakura alpax/etc.
Primul lucru facut imediat dupa ce m-am trezit a fost sa comand o Shimano Stradic CI4 3000 F 

NIHIL SINE DEO
Ai facut o alegere buna
Desi eu as fi cumparat ceva cu x-ship 

Multumesc, sper sa fie OK. Acum ce sa zic, si eu preferam o Stella, dar nu totul ne iese dupa cum am vrea 

NIHIL SINE DEO
pescarbr scrie:Multumesc, sper sa fie OK. Acum ce sa zic, si eu preferam o Stella, dar nu totul ne iese dupa cum am vrea
Nu ,dar Stradicul CI4+ are si X-ship ... Chestie doar de un +

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- stefanflorin
- veteran
Pescarii din sua nu reprezinta vreun standard. Eu scriu ce vad si ce simt, tu poti sa-mi zici de penn-u ala ce vrei, pe mine nu m-a impresionat cu nimic. Daca esti multumit de el, nu-l vinde.crapmaniacul scrie:
Cred ca te grabesti putin si etichetezi cam in viteza mulinetele , plus ca esti subiectiv. sau poate ai pescuit vreun model mai vechi. Ai inceput ca e greu de parca Zauberul ar fi vreo mulineta light, ambele avand putin peste 300 gr ... Teoria asta ca raportul de 6.2 nu are forta trebuie probata ptr ca nu se verifica mereu, daca nici Penn-ul nu mai are forta ... ne ducem la culcare. Sincer nu stiu ce mulineta ai pescuit tu dar sigur nu era Penn sau nu Penn Battle. Pentru clarificari se pot vedea si review-urile pescarilor din sua care au pescuit mult acest model si n-au avut ce sa reproseze.
Urasc atarnatorii!
- crapmaniacul
- veteran
Nu vreau sa te conving de nimic si nici sa polemizez,insa iti ziceam doar ce impresie mi-a lasat mie Penn-ul. Nu am ce sa fac cu doua bucati, una imi este suficienta legata de vanzare. Cu siguranta ca nu stau sa o compar cu mulinetele de 200 Euro + , insa calitatea ei vis-a-vis de pret este una chiar corecta. Chiar e bine legata si merge ceas si fara pic de zgomot.stefanflorin scrie:Pescarii din sua nu reprezinta vreun standard. Eu scriu ce vad si ce simt, tu poti sa-mi zici de penn-u ala ce vrei, pe mine nu m-a impresionat cu nimic. Daca esti multumit de el, nu-l vinde.crapmaniacul scrie:
Cred ca te grabesti putin si etichetezi cam in viteza mulinetele , plus ca esti subiectiv. sau poate ai pescuit vreun model mai vechi. Ai inceput ca e greu de parca Zauberul ar fi vreo mulineta light, ambele avand putin peste 300 gr ... Teoria asta ca raportul de 6.2 nu are forta trebuie probata ptr ca nu se verifica mereu, daca nici Penn-ul nu mai are forta ... ne ducem la culcare. Sincer nu stiu ce mulineta ai pescuit tu dar sigur nu era Penn sau nu Penn Battle. Pentru clarificari se pot vedea si review-urile pescarilor din sua care au pescuit mult acest model si n-au avut ce sa reproseze.
Tot aud de Zauber in sus si in jos dar nimeni nu spune ca dupa cateva partide trebuie sa-i schimbi manerul ptr ca prinde jocuri mari acolo relativ repede, ceea ce nu am mai auzit la nici o mulineta (vorbesc de modelul vechi, cel mai raspandit, nu cel nou cu maner de carbon). Personal nu l-am pescuit insa am trei prieteni care au fost nevoiti sa schimbe manerul la un moment dat.
Ideea pe care vroiam sa o spun este aceea ca la o mulineta de buget gen 100 Euro mai sunt mici aspecte imperfecte legate de fabricatie sau conceptie, uneori nu neaparat deranjante in pescuit daca nu esti super pretentios. La un buget mai mic si pretentiile sunt pe masura, ce sa facem ...