Recomandare lanseta salau

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

stefanflorin
veteran
veteran

Re: Recomandare lanseta salau

Mesaj de stefanflorin » 02 Noi 2013, 22:26

Ia bre' clarusul de 7'M, e exact ce vrei tu, merita banutii din plin, nu mai arunca banii aiurea. Amicul meu da cu el pe Olt, duce si 21g+guma fara probleme, e fast, senzitiv, gros in carne, rezerva mare de putere, conic, lucrat bine...e un fel de Avid low budget.
Si cand ma gandesc ca amicul meu vroia sa-l vanda iar acum e indragostit de el :D
Urasc atarnatorii!

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 04 Noi 2013, 06:14

Am luat un Daiwa Iaconelli de cast transformat in spin...sper sa fie ok.
Acum as vrea sai dau jos lacul,sa indepartez rasina de pe blank dar nu am mai facut asta niciodat,asa ca daca este cineva dispus sa-mi dea si mie "micul secret" cum fac asta fara sa afectez blankul ii spun si sarumina si multumesc! :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Noi 2013, 07:19

Cu smirghel fin sau cu un razuitor .Sau combinat,ambele.Daca crezi ca ti-e frica sa apropii razuitorul de blank,mai bine doar cu smirghel fin.Tot timpul blankul trebuie rotit si observat la lumina puternica sa nu iei din el,ci doar lacul.Dupa aceea iei un smirghel si mai fin ,pui o picatura de ulei si continui ,incet,fara graba..din cind in cind mai pui cite o picatura de ulei .Astfel o sa iasa lucios si frumos finisat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns