discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
George1985
- veteran

-
Am facut vreo cateva lanseuri cu excelerul azi.
Sunt curios cat m-ar ajunge un custom pe un blank de genul.
Eu cred ca s-ar potrivi pt casting blankul
Cat despre lanseta respectiva, este un model mai vechi decat cel din linkul de mai sus.
Este tot un 7-28, dar nu are chiar aceleasi elemente de design.
Cu toate ca batul este extrem de forjat nu are nici cea mai mica problema.
Eu asta l-as cumpara in momentul acesta pentru spining,daca nu as avea nimic....sau Daiwa Procyon este un bat de cumparat.
-
spiridusul
- veteran

Si mie mi s-a parut ca este un bat excelent, cu care poti pescui cu mai toate nalucile. Daca cineva ar vrea sa se apuce de spin si ar vrea un bat, si eu tot acest bat i-as recomanda sa si-l ia. 2 ani a fost batul meu preferat. nu acesta, modelul de dinainte, cu roz la mandrina.
-
vcalin
- senior

Salutare ...ca sa nu mai deschid alt topic...are cineva valkall de la rapture? sau ati pescuit cu el?pareri impresii pro si contra?
Multumesc
-
tavistan
- veteran

Atentie la sculele de la Decathlon! De multe ori sunt cu totul alte scule decat cele pe care le gasiti in reteaua de distributie; alte blankuri, alte inele, alte mandrine, alte finisaje... pe principiul multi vad, putini pricep. Am vazut asta nu numai la bete, si la alte produse; si nu numai la Decathlon. Marii retaileri comanda de la mari producatori produse care sa aiba pe ele branduri tari si care sa se vanda la preturi mult mai mici decat in cataloagele producatorilor respectivi; din pacate si la o calitate mult mai slaba...
-
vcalin
- senior

Pai eu am vazut la un magazin din brasovxxx fishmagxxx care zice ca il ia direct de la givadi...si mi sa parut interesant....dar vroiam sa stiu cum se simte la pescuit....daca l-ati pescuit.
Nimeni ...nimic?
Eu zic ca la banii astia chiar merita....plus ca mie betele de la rapture mi-au placut ca si raport calitate pret....(am 2 bete).
-
viorel.
- veteran

azi discutam cu cineva despre batul asta
el a pescuit cu el si zicea ca face toti banii
senzitiv,foarte usor, lucrat foarte bine
pescar particular
-
vcalin
- senior

Mam riscat si l-am comandat si eu...maine trebuie sa soseasca....imi trebuia pina in 17gr dar vad ca asta este pina in 14gr....voi vedea eu ce si cum cind va ajunge.
Sper sai fac si botezul...cu vreun "strap"...daca ar fi de citeva kg.....ar fi si mai bine
Flamindu codrii viseaza....si saracul haine noi!.
-
vcalin
- senior

ESTE ULTIMA DATA CIND COMAND BETE ONLINE....
sa nu face-ti ca mine....lam cumparat dar nu este ce ma asteptam eu.....si apoi la 250....atit dai atit ai.
-
viorel.
- veteran

Da mai multe detalii sa nu faca si altii ca tine
Eu auzisem numai de bine despre batul asta
pescar particular
-
vcalin
- senior

Lucratura este frumoasa...doar ca inelele lasa de dorit mari si grele...lacuite in exces,mandrina o "copie" dupa un fuji vks,actiunea este aproape parabolica....nu duce 14g...in opinia mea este pina in 10-12gr...
Oricum daca se cumpara pt modificat cred ca va iesi un bat bunicel...(schimbat inele neaparat,curatat blankul de lac)....
Eu m-am pacalit pt ca am vazut poza ei si descrierea...MH-F...ma gindeam ca MH duce cel putin 17-20gr....si nu este deloc F(FAST)...