Recomandare lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare lanseta salau
unul putin mai scump de 400 ron, dar de care eu sunt foarte multumit: Daiwa Infinity Q JiggerSpinn 8-35gr
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23459.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 23459.html
Un pic cam scumpa pentru bugetul meu este Infinity dar o sa o iau in considerare,Exeller vad ca au cei de la totalfishing,zilele urmatoare o sa dau o fuga pe la ei sa pun mana pe cateva sa vad cu care ma inpac mai bine. Mie sincer mi-a ramas gandul la Rapture Valkall 

- George1985
- veteran
Doar ca nu este modelul Exceler jigger.
Acela nu stiu daca se mai produce.
Betele la raport pret/calitate bun incep sa dispara de pe piata...
Acela nu stiu daca se mai produce.

Betele la raport pret/calitate bun incep sa dispara de pe piata...
-
- veteran
Tiesto, cand ma refer la exceller ma refer la modelul comercializat in decathlon, cel cu maner splitat EVA. Eu pe acela l-am avut si l-am pescuit multa vreme. Nu este un bat dedicat pescuitului la gume, e mai moale pe varf. Asta ca sa fie foarte clar la ce ma refer eu.
George asta am observat si eu la betele pentru crap,am gasit la Ffb si exceller jigger doar ca au numai de 2.70m,eu vreau maxim 2.40m 

- George1985
- veteran
Acesta este un 2.40, model care il are si un prieten de-al meu. Este negru,cu alt tip de mandrina decat excelerul normal.spiridusul scrie:Daca vrei ceva mai moale, Daiwa exceler 7-28, care este moale pe varf, dar cu care eu am pescuit si m-am inteles bine.
Este Exceler MHFS de 2.40.
http://www.leurredelapeche.fr/1450-cann ... i6MvX-W4wo
-
- veteran
Sau de 2,1, 7-28. L-am avut pe cel din generatia trecuta, am pescuit cu el si la voblere, si la lingura, si la gume, un bat foarte bun raportat la banii platiti pe el. Insa acum nu as mai da cu el la salau. Dar e chestier de gust.
Mai gasesti un model de daiwa tot la decathlon, undeva pana-n 300 de lei, Crosscast. Mi-a placut si acela chiar mai mult daca vrei sa pescuiesti exclusiv la salau.
Mai gasesti un model de daiwa tot la decathlon, undeva pana-n 300 de lei, Crosscast. Mi-a placut si acela chiar mai mult daca vrei sa pescuiesti exclusiv la salau.
-
- senior
eu iti recomand de la rapture horizon 2,40 10-30 de grame, e senzitiva, nu e par, e super ok de inceput.
Ca si mulineta iti recomand un spro blue arc 2000 sau tot un trabucco pana in 200 de ron
Ca si mulineta iti recomand un spro blue arc 2000 sau tot un trabucco pana in 200 de ron
Multumesc baieti,George exeller-ul de care zici tu arata super bine,pacat ca nu se gaseste pe la noi sa pun mana pe unul 

Salutare...daca il are careva de vinzare as fi si eu interesat.Tiesto scrie:Multumesc baieti,George exeller-ul de care zici tu arata super bine,pacat ca nu se gaseste pe la noi sa pun mana pe unul
Apropo George dane si noua ideea cum sal comandam sau daca sti pe cineva care ar fi dispus sal aduca .
Multumesc