Sunt in UK...vb cu el cand ajung in ro...poate dau o tura sa vad si lansetele care le are...pana atunci o sa dau cu ce am :)Chiar nu vreau sa cumpar pe ghicite...sorinB scrie:Cum a zis si tito, i-a legatura cu "ily", el a comandat vreo 8 lansete pana a nimerit una buna...
Daca vrei iti fac rost de nr lui de telefon
Recomandare Lanseta Jigging
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Recomandare Lanseta Jigging
- stefanflorin
- veteran
Nu mi-as lua japoneza pe nepipaite niciodata, am pus mana pe cateva, am si pescuit cu vreo 2-3. Majoritatea mi s-au parut nasoale, cel putin din punct de vedere constructiv, nu tot ce zboara se mananca.
Urasc atarnatorii!
Exact...de aceea prefer sa astept 

Japoneza, chineza, americana, custom, etc se cumpara pe pipaite. Mai ales la suma mare.
Da...dar aici la magazine, nu gasesc altceva decat Fox, Savage Gear, Rapture, ceva shimano/daiwa entry level si cam atatGogol scrie:Japoneza, chineza, americana, custom, etc se cumpara pe pipaite. Mai ales la suma mare.

Din fericire sunt si oameni aici pe forum dispusi sa ajute dezinteresat, suna-l pe ily si iti va face o descriere cinstita a lansetelor pe care le-a scos la vanzare, e o persoana de nota 10.draqdevil scrie:Da...dar aici la magazine, nu gasesc altceva decat Fox, Savage Gear, Rapture, ceva shimano/daiwa entry level si cam atatGogol scrie:Japoneza, chineza, americana, custom, etc se cumpara pe pipaite. Mai ales la suma mare.
ce are ily sunt prea lungi pt mine...am studiat anuntul 

Esti un tantalau incurabil, cred ca te-ai uitat in oglinda pentru a te inspira in ceea ce ai scris mai sus, nu vad unde in alta parte ai putea vedea prostia in toata splendoarea ei, fie ca-i ziua de craciun fie ca e o zi obisnuita...din pacate ramai la fel, chiar daca am incercat sa te luminez, se pare ca intr-un final mi-ai urmat sfatul si ai ajuns sa-ti iei X-treme de la Dragon, dar continui sa ma ataci de cate ori ai ocazia. Daca renunti si la ciorapii din plastic ai mai face un pas inainteGogol scrie:Nu mah prostule, ca ma faci sa te fac prost in ziua de craciun, dar deh..asa esti tu, nu dau cu rahat in marca respectiva ca din intamplare am si eu una cu care pescui, dau cu rahat pe tine ca esti retard rau. Prostul forumului care esti...tito scrie:Si inca ceva, dai cu rahat pe aici in marca aia si in particular mananci rahatul ala cu lingurita.

Cat despre scleroza, voi da copy-paste la unele dintre afirmatiile tale, poate macar asa realizezi cat esti de penibil :
"Iti spun trei defecte la xtremul tau : manerul e prea lung pt lungime si puterea ei, nu e destul de sensibil varful pt salau si inelele puse cam aiurea ( dar aici e discutabil, poate sunt eu stricat la cap)." Cu ce ai scris in paranteza sunt total de acord !!!
Si cu toate defectele astea ai ajuns sa pescuiesti cu "rahatul" asta de X-Treme, ai vandut T-Rusel-ul ala de 1800 de lei si ti-ai cumparat chinezaria asta de 500 de lei?! Sau i-ai taiat manerul si ai slefuit varful pentru a ajunge la "sensibilitatea ideala" ? Pai ce facem domn' profesor, ma faci prost ca laud X-Treme si ajungi sa-l cumperi, dupa care ma intrebi de ce-mi vand lansetele ?
Nu poti sa dormi noaptea de grija asta?
Le recomanzi altora sa nu cumpere inainte de a pipai lanseta respectiva dar iti citez un alt anunt
"Vand lanseta din titlu. Este modelul bilzzard de 2.32m din doua bucati putere 10-26gr xfast. Inele fuji Kr , mandrina fuji vss cu piulita in fata si maner eva. Pescuita personal de 4 ori. Luata personal de noua. O vand deoarece e lrea puternica pt tipul meu de pescuit.foarte puternica pe butt."
Pai cum asa domn' profesor, nu ti-ai dat seama ca lanseta aia nu e ceea ce trebuie, sau s-a transformat peste noapte dupa ce ai cumparat-o, devenind mult prea puternica pentru "tipul tau de pescuit"?
Imi spui ca sunt inganfat si nu se poate purta cu mine o discutie constructiva ? Uite alt citat, care culmea face parte din topicul in care am scos la vanzare Nano de 4-21 gr si in care ai intrat cu ratul si copitele in stilul caracteristic.
"Neam de neamul tau de la bacterie incoace nu a avut asa ceva. Ai schimbat tusea pe un junghi. cel mai slab loomis. adica ceva de genul daca nu ai bani dar vrei suv iti cumperi masina tata ( suv indian).
Stai bland ca lumea stie ce vinzi..frustratule...pacat... la varsta ta sa ai asemenea frustrari..probabil nu ai avut jucarii cand erai mic. La fel cum din ultimele 50 de posturi ale tale lauzi chinezaria pe unde apuci, dar asta nu te impiedica sa o vinzi.
Ti-as mai zice ceva, insa mi-e rusine de baietii aia cu care mergi la pescuit."
Eu am schimbat tusea cu junghiul cumparandu-mi un G.Loomis IMX pe care tu cu vastele tale cunostinte il apreciezi ca fiind cel mai slab Loomis?
Acum ce ne facem ca tu ai schimbat T-Rusel pe un "rahat", o chinezarie de X-Treme ? Pana la urma cum e, esti frustrat si mai prost ca mine sau X-Treme-ul ala e asa cum am spus, face mai mult decat pretul platit ? Snobule, ai ajuns din suv in masina "tata'? Ai dreptate, multa lume stie ce vand, cand ai descoperit si tu ceea ce am vandut eu demult ai dat fuga la magazin si ai cumparat.
Si acum m-am plictisit sa-mi pierd vremea, ma gandesc totusi ca in ultimul ceas realizezi pe unde te afli si iti revizuiesti comportamentul, pentru ca, asa cum vezi, ma pot cobora la nivelul si limbajul tau cocalaresc. Si daca vrei discutii constructive, scrie la subiect, nu asa cum o faci de atata vreme, atacandu-ma pe unde imi spun parerea incercand sa ajut colegii de forum.
Candva faceai unele glume bune, acum lumea incepe sa rada de altceva...poate realizezi asta

Imi cer scuze colegilor pentru off topic.
Ar mai fi asta, e o lanseta rigida data ca avand actiune fast de catre producator http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38723.htmldraqdevil scrie:ce are ily sunt prea lungi pt mine...am studiat anuntul
Pe langa ce am declarat mai sus despre tine mai adug ca ai niste frustrari mari. Sfatul meu e sa te duci la un consult la medicul psiholog. Nici nu vreau sa stiu cum te manifesti la tine acasa.
Si sper din tot sufletul ca sfaturile tembele pe care le dai sa nu tina nimeni cont de ele. Nu de alta dar sa nu ajunga imediat la bazar.
Si sper din tot sufletul ca sfaturile tembele pe care le dai sa nu tina nimeni cont de ele. Nu de alta dar sa nu ajunga imediat la bazar.