Constat ca toti cei care stiu ce inseamna o lanseta de calitate si au pescuit cu mai multe bete "au scapat" repede de modelul asta. Multi le-au cumparat pe nevazute la momentul aparitiei. Era un curent la vremea aia ca unii ajunsesera sa le compare cu lansetele de top din state, doar citind specificatiile producatorului. Vad ca si tu vorbesti la timpul trecut despre modelul respectiv si intre timp a disparut din colectie. Am vazut ca sunt pe stoc la totalfishing si inteleg ca trebuie vandute.stefanflorin scrie:tito eu am avut 2 Guide Select, in afara de greutatea mai mare fata de celelalte serii, nu am ce sa le reprosez, inclusiv partea cu senzitivitatea, cel putin cu Hornet-ul simteam tot, si au scos pesti multi si mari.
Personal nu i-am gasit nicio calitate, defecte insa cu duiumul. Si as enumera , conicitate extrem de redusa ,chiar daca are peretii mai grosi, datorita acestui fapt nu are rezerva de putere...e subtire pe talon.
Avand acea grosime a peretilor, senzitivitatea e mediocra, cu toata camera de rezonanta despre care trambiteaza producatorul, camera care mai mult ingreuneaza lanseta .
Lansete mai dezechilibrate ca astea n-am intalnit, la lungimea de 2,30m ,puterea 5-25gr, pica grav in bot cu o mulineta de 300gr, poate si datorita acestui fapt pescuind la stiuca, tarand un jig de 14gr pe substrat, imi dadea impresia ca jigul are cel putin dublu greutatii. Iar o stiuca mai imbracata a facut batul covrig.
Chiar ma mir ca inca se mai fabrica si culmea, inca se vand. Intre timp au realizat si cei de la Dragon ce inseamna o lanseta de calitate si au scos modele extrem de reusite care se bat de la egal la egal cu marci de prestigiu. Sincer, daca mi-ar da cineva gratis un Guide Select l-as refuza.
Scuze de offtopic.