recomandare bat pluta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
salut...am citit si eu topicul, sunt in cautare de un nou bat....vechiul bat l-am primit de la cineva un Maver Falcon 145MX de 7m, insa era probabil de productie chinezeasca sau mai stiu eu unde pt ca dupa 6 luni am reusit sa-l rup. A plesnit in 4 locuri la o agatare. In fine...oricum mi se parea prea lung pentru locurile pe unde pescuiesc eu si caut unul de 5m. Marius tu ce ai ales pana la urma? sa-mi fac si eu o idee.
-
- junior
- MARIUS POPA
- veteran
sincer, am renuntat pentru moment!nu am avut timp sa mai umblu, si am zis ca daca nu-l iau in mana nu cumpar!tre sa mai umblu prin alba, dar dupa 17 toate magazinele de specialitate sunt inchise, !o idee de unde sa iau, de regula de la arow mai fac mici cumparaturi!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
si ai dat pe el aproape 700 ron!nici chiar asa ticule, ca banii se fac greu!CaTaLinZIF scrie:salut...am citit si eu topicul, sunt in cautare de un nou bat....vechiul bat l-am primit de la cineva un Maver Falcon 145MX de 7m, insa era probabil de productie chinezeasca sau mai stiu eu unde pt ca dupa 6 luni am reusit sa-l rup. A plesnit in 4 locuri la o agatare. In fine...oricum mi se parea prea lung pentru locurile pe unde pescuiesc eu si caut unul de 5m. Marius tu ce ai ales pana la urma? sa-mi fac si eu o idee.

eu am zis cam 200 ron!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- junior
ceva de genu.....da aku nu mai dau nici eu pt moment mai mult de 200-250 ron...sa mai fac ceva economii pana mai investesc bani multi....MARIUS POPA scrie:si ai dat pe el aproape 700 ron!nici chiar asa ticule, ca banii se fac greu!CaTaLinZIF scrie:salut...am citit si eu topicul, sunt in cautare de un nou bat....vechiul bat l-am primit de la cineva un Maver Falcon 145MX de 7m, insa era probabil de productie chinezeasca sau mai stiu eu unde pt ca dupa 6 luni am reusit sa-l rup. A plesnit in 4 locuri la o agatare. In fine...oricum mi se parea prea lung pentru locurile pe unde pescuiesc eu si caut unul de 5m. Marius tu ce ai ales pana la urma? sa-mi fac si eu o idee.!
eu am zis cam 200 ron!
-
- utilizator constant
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou