recomandare bat de jig, rigid, pt Dunare, buget 3mil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
recomandare bat de jig, rigid, pt Dunare, buget 3mil
am un prieten si n-am stiu ce sa-i racomand in ce vrea el, l-am indrumat spre maver stralis spigot dar poate aveti alte variante...
bugetul e de 2-3mil, lungimea zic eu pt Dunare, minim 2.70m
merci
merci
- Bogdan_Alex
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
o ai, ai pescuit cu ea? Nu ti se pare cam grea? Am avut-o si eu in vedere dar parca am dubii in privinta greutatii. Era un user care l-a vandut in sectiunea de anunturi ca i se parea cam ciomagflorin.b scrie:http://www.totalfishing.ro/lanseta-corm ... 277_21_358

Dupa mici documentari se pare ca ET Spin-Blade ar fi iar o alegere buna...trebuie totusi sa pun mana si pe asta.
nu am pescuit cu ea dar urmeaza sa-mi cumpar una
de greutate nu am auzit pe nimeni sa se planga, 240gr. nu e mult pt 270 40-120gr actiune
vorbe rele se spun despre maner ca ar fi prea lung, dar aici depinde de fiecare cum ii place sau cat de lunga are mana sau despre inele ca nu ar fi calitative, multi schimbandu-le cu fuji alconite ceea ce cred ca voi face si eu
in schimb blancul este foarte reusit, nota 10
ps. batul costa in jur de 170 ron + 1 set de inele fuji max 100ron= aproape bugetul tau de 3 mil
pps. schimband inele reduci din greutate
de greutate nu am auzit pe nimeni sa se planga, 240gr. nu e mult pt 270 40-120gr actiune
vorbe rele se spun despre maner ca ar fi prea lung, dar aici depinde de fiecare cum ii place sau cat de lunga are mana sau despre inele ca nu ar fi calitative, multi schimbandu-le cu fuji alconite ceea ce cred ca voi face si eu
ps. batul costa in jur de 170 ron + 1 set de inele fuji max 100ron= aproape bugetul tau de 3 mil
- Bogdan_Alex
- veteran
Re: recomandare bat de jig, rigid, pt Dunare, buget 3mil
eu acum am realizat.... pai stralis spigot o fi el un bat rapid si destul de laudat insa nu prea e de Dunare. 30g e cam putin pt curentul ala. Eu am dat cu 28g si nu atingeam fundul...si m-am lasat de glume d-astea.johnnybravo scrie:am un prieten si n-am stiu ce sa-i racomand in ce vrea el, l-am indrumat spre maver stralis spigot dar poate aveti alte variante...
merci
pt un bat din categoria asta de pret, 2-3 mil, este foarte riscant sa arunci cu greutatea maxima precizata ca actiune.
un bat de 10-40(cu care nu ai ce sa faci la dunare) lucreaza cel mai bine intre 10-20gr. maxim
exista desigur si exceptii, una dintre ele ar fi berkley pulse 2.4 m, 20-50gr dar depaseste bugetul tau si este sub dimensiunea dorita de tine
un bat de 10-40(cu care nu ai ce sa faci la dunare) lucreaza cel mai bine intre 10-20gr. maxim
exista desigur si exceptii, una dintre ele ar fi berkley pulse 2.4 m, 20-50gr dar depaseste bugetul tau si este sub dimensiunea dorita de tine
incearca acest bat: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9963
am lansat cu el pana la 100g si de prins am prins pana la 80g.
pe el scrie 15-50g dar duce mult mai mult, eu l-am pescuit cu 30-70g frecvent.
spor
am lansat cu el pana la 100g si de prins am prins pana la 80g.
pe el scrie 15-50g dar duce mult mai mult, eu l-am pescuit cu 30-70g frecvent.
spor
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
De curand mi-am luat si eu unul,ca sa nu mai "obosesc" st croixul pe Dunare, si l-am modificat,inele,maner.....vreau sa spun ca s-a usurat mult si e super ok!!Este f. bun pentru Dunare....si nu numaiflorin.b scrie:nu am pescuit cu ea dar urmeaza sa-mi cumpar una

Invata sa te descurci singur ! Cand vei avea o problema vor disparea toti !
- Bogdan_Alex
- veteran