recomandare bat de jig, rigid, pt Dunare, buget 3mil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
nu are nici o legatura cu bugetul de 200-300 . Chiar nu este "putin peste buget"!mihai florescu scrie:oameni buni, va rog, puneti mana pe Daiwa Ryukon, a sa aveti o mare surpriza, placuta evident. Stiu ca este putin peste bugetul de 300 lei dar..., eu am ramas placut impresionat, merita fiecare banut, este un bat facut pentru pescuitul cu jiguri pe rauri cu debit mare. Parerea mea este ca producatorii au subevaluat putin batul, ma refer strict la limita superioara a puterii de aruncare.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... 277_21_287
Vorbim de cu totul alt spin-blade si sunt convins ca e diferenta mare de la un blank la altul. eu ma refeream la betele de Dunare spin-blade , adica acelea care arunca 80-120gANDREI RIGA scrie: Eu am o Spin Blade 0-10 de 2.40 si tre sa recunosc ca nu-mi place!Mi se pare cam dezechilibrata. Poate am avut eu ghinion cu un batz mai putin reusit sau poate sunt eu defect...Unora le place , chiar foarte mult.
-
- veteran
De acord cu tine , eu doar faceam o remarca vis-a-vis de linia SPIN BLADE pe care ei (ET)in catalog o lauda ca foarte rapida, buna in pat, devreme acasa, bla, bla, bla ...Bogdan_Alex scrie:Vorbim de cu totul alt spin-blade si sunt convins ca e diferenta mare de la un blank la altul. eu ma refeream la betele de Dunare spin-blade , adica acelea care arunca 80-120gANDREI RIGA scrie: Eu am o Spin Blade 0-10 de 2.40 si tre sa recunosc ca nu-mi place!Mi se pare cam dezechilibrata. Poate am avut eu ghinion cu un batz mai putin reusit sau poate sunt eu defect...Unora le place , chiar foarte mult.
Si daca tot vorbim da ET ce zici de batzul asta
http://www.energofish.ro/product.php/La ... a-Jig/198/
...si poate asa imi raspunde si mie cineva, ca am mai decshis eu un topic despre el...
Daca chiar e facut de PENN s-ar putea sa...
Poate ne ajuta cineva de la Total fishing sa putem pune mana pe el sa vedem si noi ce hram poarta, poate chiar o fii ceva de capu' lui
Ma interesa si pe mine Pennul,dar am vorbit cu cineva care a pus mana pe el si a zis ca nu e cine stie ce.....Un singur lucru ar trebui sa iti dea de gandit andrei,cat de bine sa fie facut blankul ala sa se incarce cu greutati de 20 grame,dar sa arunce si 100 fara probleme,si sa fie si super-rapid,sincer,daca chiar ar face toate aceste lucruri l'ar cumpara mai multa lume,si eu nu am prea vazut la nimeni!
-
- veteran
Aici s-ar putea sa ai dreptate, dar pe de alta parte nici nu este impins in fata, nu-l gasesti la nici un magazin online mai cunoscut si slava domnului, sunt o gramada de rapandule pe care le gasesti peste tot. Si gandestete ca totusi costa mai mult decat un procyon sau heartland, care la cat costa sunt absolut ok. Am si eu o pasarica, sa pot pune mana pe ea si sa o pipai. Banuiesc ca la Glina, in showroom-ul ET exista, dar nu cred ca ma lasa pe mine sa intru, ca cica e ptr firme(dealeri)
- CataZander
- utilizator constant
sal...
Poate ar gasi bete mai bune daca s-ar orienta spre un bat second-hand...poate ar gasi un speedmaster 2.70 si 50-100 gr sau un st. croix wildriver de 8.6 si 1-2 oz sau altele. Sunt comvins ca ar aparea variante mai bune la un buget apropiat

- CataZander
- utilizator constant
...
Pe ET Excalibur Spin am pus mana de curand si nu mi-a placut deloc dezechilibrata si nu destul de rapida. 

-
- veteran
Oarecum offtopic, pentru ca nu se incadreaza in mod clar in bugetul discutat, dar pentru aceeasi destinatie, cum vi se pare lanseta de mai jos
http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -2985.html
http://www.xxx.ro/lansete-spinn ... -2985.html