recomandare bat de jig, rigid, pt Dunare, buget 3mil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vlad21

Mesaj de vlad21 » 28 Apr 2010, 08:43

Buna dimineata domnilor, am veriifcat eu :) si avem Berkely Pulse este in stoc in ambele variante!

fire intinse si cat mai multe iesiri...

v

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Apr 2010, 11:40

edi_curiosul scrie:
ANDREI RIGA scrie:Cu parere de rau , tre sa va spun ca cre ca batzul nu mai e pe stoc la xxx :mrgreen: Da sigur aduc daca aveti nevoie... :D 8)
dar cate ai luat? Nesatulule, la d_ali nu te-ai gandit!
Se poate verifica usor, au cont pe mess (am intrebat mai au)
haide bre' ca incercam si eu sa ma simt bine ! Da, mi-am luat si eu una si incercam sa ma dau mare ! 8) Am admirat-o toata seara, in momentele in care nu ma ocupam de gasirea unei lansete ul, pe placul meu si al portofelului meu. :lol: Am fost chiar la xxx ca sa pot sa o pipai, asta dupa ce am pipait skeletor-ul inainte si mi-a placut tare mult ce am gasit acolo! Si lanseta, si atmosfera si oamenii, in mod special oamenii :P M-am hotarat pe loc si am luat-o !si abia astept sa o incerc, da mai am de asteptat pana pe 19 mai. Nu am golit eu stocul de Pulse dar dadeam si eu din coada de fericire ! Si cu titlu informativ, am pipait ieri si mazera. la prima vedere( "la rece" cum zice cineva pe aici), in afara unei foarte mici diferente de greutate(dar f mica), n-am "simtit" alta diferenta !Exceptand pretul, bineinteles ! :lol: mazera parca totusi e oleaca mai "par". :respekt:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Apr 2010, 14:20

edi
...OOO... multumiri, sunt onorat! :wink:

Scrie răspuns