discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
dancj
- junior

-
am pus ochi pe un bat " Jaguar" de 2.70 actiune 10-40 are un pret de 120 ron ( in pret este inclus shi un Tub - in care se transporta batu-)
se merita? ati auzit ceva de el?
mentionez ca eu pescueisc in general de pe mal cu voblere mici
eventual daca aveti sa imi daiti alte alternative ( daca se poate sa fie in magazinele din Cluj sau pe siteuri romanesti) si daca " nu ma intind" sa imi recomadati si o mulineta care sa se "asorteze " cu batul
bugetul ii aprox 100 euro bat+ mulineta, doar stiti cum vrea romanul " eftin si bun"
as prefera din 3 bucati , nu am masina , ar fi mai usor cu transportu .. alea alea
va multumesc anticipat
( nu am vrut sa invadez un topic deja existent unde cerinta ii alta )
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
-
shootgun
- veteran

-
Mai strange un pic din *** si i-a-ti un Shimano SpeedMaster...si asta vine in tub..o sa te tina o viata daca ai grija de el... stiu ca e un pic mai scump decat ce ti-ai propus dar crede-ma, face toti banii.... poti sa-l asortezi cu un Shimano Exage 2500 sau de ce nu, cu un Technium...Eu iti recomand sa nu cumperi bat din 3 buc... Spor la cumparaturi!
-
catalin66
- veteran

Salut! Depinde ce specii vizezi ,dar cu voblere mici banuiesc ca dai la clean . Eu pot sa-ti recomand ce am eu si sunt multumit ,adica Maver Stralis Light .Il gasesti pe SipCarp la un pret f. bun. Singura problema la batul asta este gripul , adica manerul ,foarte lung . Eu sunt mai inalt si respectiv miinile mai lungi si tot ma incurca ,cred ca o sa-l tai . Mulineta ,depinde daca dai cu textil sau nu ,dar la clean stiu eu? ,Oooops ca deschid un subiect tare delicat .
-
dancj
- junior

-
@ shootgun cam cat de tare tre sa strang?:))
un pret aprox ar fi super
pescuiesc cu fire mono (nu vreau sa deschid polemici, dar in zilele cand le este lene sa dea din coada sa vina dupa vobler ,parca la mono ii o diferenta ) in special dupa clean dar nu zic nu la alte specii
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss
-
Blue_Fox
- utilizator constant

-
pai speed masteru e vreo 350 ron parca, atat tre sa strangi din ***...ea

Life's short, so live the most of it!
-
shootgun
- veteran

-
427 ron, Shimano SpeedMaster 2,7m MH.....
-
Zamfi
- veteran

shootgun scrie:427 ron, Shimano SpeedMaster 2,7m MH.....
L-ai omorat de tot...

Acu' intreb si eu

Daca folosesti voblere mici...de ce 2,70 m?In general un 2,70 cu putere mica de aruncare e ca...la!

Ideea ca este lung si arunci mai departe se sustine ,dar ,cred eu, nu la voblere mici cu putere de 10-40 g... Asa ca ...poate un 2,40 ...este suficient la voblere mici...Este un pic mai ieftin ,deci raman niste bani de o mulineta functionabila...Sigur ca asta este alt topic cu un bat de 2,40 m!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
shootgun
- veteran

-
M-a intrebat omu de pret, i-am raspuns... acu nu am stat sa fac teoria chibritului daca-i trebe sau nu bat de 2,7 m... da la faza asta ii dau dreptate lu zamfi...
-
adrignat
- veteran

daca dai la clean de ce iti trebuie cu putere de aruncare 10-40?
daca vrei o lanseta universala incearaca un 5-25,cel mult 10-30(desi sunt cam grele pentru un pescuit specializat la clean)
dar dac vrei uite aici:
http://www.fisel a.ro/produse/43/1662/BeastMaster-AX-Spinning-ML-2-10m-5-20g.html
si mulineta
http://www.totalfishing.ro/ryobi-ecusim ... -2268.html
si te incadrezi si in pret si cred ca si calitatea este acolo sus(in limita de bani impusa dee tine bineanteles

)
si asa esti cat de cat acoperit si daca ai "surprize"

-
Zamfi
- veteran

Hai ca i-am facut praf topicul omului...

Da' nu se supara! Sper
Pentru pescuitul de pe mal, un bat de 2,10 m este totusi scurt...Ma refer la ape mari , ca pe raulete este beton! Mulineta este ok ,ca si eu am una si merge!Plus ca are trei tamburi, doi de rezerva din grafit ! Ca si bat universal (

) i-am luat unui amic o daiwa powermash de 2,40 cu o actiune fast si o putere de 5-25 (cred

)...La 170 de lei...Plus o daiwa laguna la 250 lei...Cam sta in 100 de euroi daca faci adunare repede

Ca a fost si 42 000 euro odata...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.