recomandare bat 2.70

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 23 Iul 2008, 08:50

Maver Stralis Spigot!(10-40)... cred eu ca acest bat e mai universal , am pescuit de la clean la stiuk fara probleme cu el , atat cu textil cat si mono .

deci ...echipat cu o mulineta de 2000 merge super ok :wink:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iul 2008, 09:26

:shock:
Batz de clean si stiuka in acelasi timp...?
Deduc ca ori cauti stiuca cu microvoblere, Ori cauti cleanul cu oscilante...............
Acuma la modul serios. 10-40 la clean e mult. Vb-a lui HellRaiser. Poate ca ai patic ca mine-cautai stiuca cu echipamentul adecvat, si ti-a intrat clean din greseala..... Da click aici, sa vezi despre ce vorbeam:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=260

8)
...... ><(((@> .......

dancj
junior
junior

Mesaj de dancj » 23 Iul 2008, 11:12

nu mam suparat , chiar vreau sa va multumesc pentru interesul acordat ,
eu am invatat sa pesuiesc cu un par de fasole care in cel mai bun caz ar fi MH si o mulineta cu care am piedut destui pesti pentru ca mergea inapoi la momentul inteparii .....
nu vreau sa incep polemici intre avantajele si dezavantajele la batele de 2.40 respectiv 2.70, dar vreau sa spun un singur lucru , ca mam descurcat mai bine cu paru de 2.70 atunci cand intra un peste mai de doamne ajuta prin copaci cazuti in apa

am pescuit cu bete( cerute in imprumut - maver, cormoran ) de 2.40 , de pe mal se simte diferenta , eu in general pescuiesc pe lacuri mai putin pe rauri

ps: cu fire mono :)
amator de spinning
ca sa primesti un sarut de la o miss

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iul 2008, 15:10

Asa da. In cazul asta, trebuie sa iti iei un 2,70 m. Si o actiune pana in 50 grame zic eu. Eu am ALCEDO GreenLine Fast Spin 2,70 15-65. Un batz foarte usor, actiune Fast Plus, ceea ce te avantajeaza cu monofilament. Si doar 95 RON!! Si nu e un stift ordinar, convinge-te singur :

http://www.italiafishing.it/PDF/ITF10-C ... _canne.pdf

Saptamana asta trebuie sa cumpar 2 buc.!! Prietenii stiu de ce... :D
Iar la capitolul par de fasole.. Nu cred ca ma depasesti! Am un LaserFish 2,70 cu putere 10-80! Actiune EXTRA FAST :D Cred ca si la somn ar merge.... El este pt.mort manie defapt, dar sa vezi ce stukane am scos cu el la spinner-bait! Si niste kleni din greseala. Si un avat la shad.. Dar e nevoie de mai multa finetze, totusi! :wink:

Stima!
8)
...... ><(((@> .......

Scrie răspuns