RAPTURE INOVA NANO- pareri?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- George1985
- veteran
Re: RAPTURE INOVA NANO- pareri?
Seria Brigade ar trebui sa inlocuiasca Black Powerul...nu prea se compara, din pacate 

Salut,
Ce dimensiune de mulineta ati recomanda pentru lanseta din titlu (inova nano, 14-40g)?
Multumesc!
Ce dimensiune de mulineta ati recomanda pentru lanseta din titlu (inova nano, 14-40g)?
Multumesc!
2500-3000-4000 (numai shimano pentru ultima marime)
Multam de raspuns Dumi.
Ma uitam la o Daivwa Legalis, dar mi se pare ca are un raport de recuperare cam mare(6.0:1), ce parere aveti?
Ma uitam la o Daivwa Legalis, dar mi se pare ca are un raport de recuperare cam mare(6.0:1), ce parere aveti?
- George1985
- veteran
Vezi altceva, e slabuta.
La banii aia Okuma rtx 35 e stong.
La banii aia Okuma rtx 35 e stong.
-
- senior
Subscriu si eu la Okuma RTX 30 sau 35. Face banii pana la ultimul cent.
-
- veteran
Shimano Aernos 2500 FB, SPRO Red Arc 10300 sau Daiwa Exceler 2500 EA cred ca s-ar potrivi bine cu aceasta lanseta. Toate trei mulinetele sunt solide, au raport de recuperare mic, bune pentru pescuitul stiucii cu naluci reactive.
Va multumesc pentru sugestii.
Am comandat Okuma RTX35. Am vazut ca vine fara tambur de rezerva, dar se poate trece peste acest inconvenient.
Abia astept sa testez noul combo.
Am comandat Okuma RTX35. Am vazut ca vine fara tambur de rezerva, dar se poate trece peste acest inconvenient.
Abia astept sa testez noul combo.

salut poti sa imi zici ce greutate are lanseta inova nano 2.4 15 40 gr si daca nu e prea moale ... nu ar merge mai bn un 20 50? la stiuca
Greutatea nu o stiu si nu am cum sa o cantaresc ca am luat pentru un prieten batul. Si DA , am luat cea de 20-50 g care este mai potrivita pentru stiuca. Batul e ok ,daca nu te deranjeaza manerul destul de lung.ktb scrie:salut poti sa imi zici ce greutate are lanseta inova nano 2.4 15 40 gr si daca nu e prea moale ... nu ar merge mai bn un 20 50? la stiuca
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.