RAPTURE INOVA NANO- pareri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

dumi_id
veteran
veteran

Re: RAPTURE INOVA NANO- pareri?

Mesaj de dumi_id » 19 Ian 2015, 18:47

Rapture nu prea se lauda cu greutatile betelor. Nu cred ca au nici motive :)
Dar sunt bete cinstite, am deja doua.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 19 Ian 2015, 19:02

Si din an in an cei de la Rapture scot pe piata modele din ce in ce mai bune si cu pretentii si calitati pe care eram obisnuiti sa le vedem numai la lansetele cu staif. Si foarte adevarat, sunt lansete corecte raport calitate/pret. E drept ca si modelele de top de la ei nu sunt chiar ieftine, nici n-ar avea cum.

vcalin
senior
senior

Mesaj de vcalin » 19 Ian 2015, 19:55

Stiti ce nu inteleg eu la firma asta?
De ce nu mai fabrica anumite bete care au prins foarte bine la noi?
Ex. Black Power.
Toti au avut numai cuvinte de lauda,s-au vindut ca "painea calda".
Apoi nici macar componente (cotoare,virfuri)....oare ce "politica" are firma asta?
Am intrebat in stinga si in dreapta pe la diferiti distribuitori dar nimeni nu stie nimic.
Voi stiti ceva?
Ex. mie imi trebuie un segment virf Black Power 7-35g...! Sau un bat dinasta !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Ian 2015, 22:39

Tizule ...sunt italieni ce vrei si tu :lol: Au politici ciudate ,insa preturi de China si calitate ...europeana sa zicem . O Inova Nano de 2,40 o sa o cumpar probabil cu 270 lei ...Nu discut de pretul de vanzare pe on-line,pentru ca fiecare trebuie sa traiasca. Insa gandeste-te cu cat intra in tara acest bat?!! Si totusi toata lumea castiga...Oare cat ii costa pe italieni? Si oare cum acopera pretul componentelor la unele bete? Probabil ca fac media pe firma! :lol:
Acuma ,legat de modele ,cam toate firmele au scos din productie modele indiferent daca s-au vandut bine sau nu ...Lansete si mulinete. Chiar si americanii. Asa ca sa nu ne miram . Cica evoluam :twisted:

BP ? Da ,un bat corect care pe mine nu m-a dezamagit! Vorbesc de modelul heavy. BP-ul meu a fost indoit din cotor de 4 ori ( probabil ca de 3 ori de exemplare 2+ :shock: ) si nu a puscat nici lacul pe inele! Anul trecut ,m-a prins "individul" fara ochelari si stateam deja cu privirea intoarsa sa nu sara aschii din carbon cand pocneste!Nu a pocnit! A pocnit un Stren de 40 lbs!!! :shock: Si DA , are 195 g la 9' si 15-50 g . :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 07 Feb 2015, 17:54

Eu zic ca in bugetul ei (290 Ron), Rapture Inova NANO sta mai bine ca alte bete similare la bani.
Varianta de 2.40 m si 15-40 gr am testat-o si nu e rea deloc. Este un fast real insa puterea ei reala imi pare cam diferita de ce zic producatorii, desi inca nu am pescuit-o asa ca risc sa fiu subiectiv.
Este un bat versatil, suficient de rapid (nu e pur sange rapid sau moale) , este bine echilibrat si are finisaje decente si chiar OK.
La flexare la rece imi inspira ca accepta in jur de 7-20 gr pe reactive si cam 5-15 gr la jiguri. Mi-a placut joarda, ofera multe la un pret corect, pestii sa-i gasim ...

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 12 Feb 2015, 16:42

Zamfi scrie:Tizule ...sunt italieni ce vrei si tu :lol: Au politici ciudate ,insa preturi de China si calitate ...europeana sa zicem . O Inova Nano de 2,40 o sa o cumpar probabil cu 270 lei ...Nu discut de pretul de vanzare pe on-line,pentru ca fiecare trebuie sa traiasca. Insa gandeste-te cu cat intra in tara acest bat?!! Si totusi toata lumea castiga...Oare cat ii costa pe italieni? Si oare cum acopera pretul componentelor la unele bete? Probabil ca fac media pe firma! :lol:
Acuma ,legat de modele ,cam toate firmele au scos din productie modele indiferent daca s-au vandut bine sau nu ...Lansete si mulinete. Chiar si americanii. Asa ca sa nu ne miram . Cica evoluam :twisted:

BP ? Da ,un bat corect care pe mine nu m-a dezamagit! Vorbesc de modelul heavy. BP-ul meu a fost indoit din cotor de 4 ori ( probabil ca de 3 ori de exemplare 2+ :shock: ) si nu a puscat nici lacul pe inele! Anul trecut ,m-a prins "individul" fara ochelari si stateam deja cu privirea intoarsa sa nu sara aschii din carbon cand pocneste!Nu a pocnit! A pocnit un Stren de 40 lbs!!! :shock: Si DA , are 195 g la 9' si 15-50 g . :respekt:
Te contrazic la greutate :P
172gr pe cantar din care 14 gr inelele.
Adica cat un Avid de 9" si 2 oz :mrgreen:
Cat despre politica de scoatere a BP-ului de pe piata..."mare inginerie" italieneasca :lol:
Cumparati sunt foarte bune cam toate betele care le-am vazut!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Feb 2015, 17:14

Ok.Merci George! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

lucalucian
senior
senior

Mesaj de lucalucian » 24 Mar 2015, 18:01

pare interesant batul de 2,40 14-40 de grame. La salau s-ar preta? Este senzitiv?

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 24 Mar 2015, 19:53

lucalucian scrie:pare interesant batul de 2,40 14-40 de grame. La salau s-ar preta? Este senzitiv?
Este un bat suficient de senzitiv ptr pretul lui, chiar OK, insa ptr pescuitul la salau cu jiguri nu imi pare excelent, decat daca iti place pescuitul la salau cu bete usor mai moi pe varf (a nu se intelege de aici ca e balanganicios, insa nu e un bat prea rapid). De stiuca este excelent atat cu jiguri cat si cu reactive, la avat implicit trebuie sa fie ce trebuie (urmeaza sa-l incerc).

schumi
veteran
veteran

Mesaj de schumi » 24 Mar 2015, 20:31

Si eu am vrut sa-mi cumpar o INOVA NANO pentru salau. Fiind din Brasov, d-nul Gigi Moroiu mi-a trimis o lanseta sa o vad, dar afland pentru ce o cumpar, mi-a trimis spre analiza si o alta lanseta, RAPTURE BRIGADE.......am fost incantat de INOVA NANO, dar am optat pentru cea din urma, consider ca este mult mai potrivita....

Scrie răspuns