Dar sunt bete cinstite, am deja doua.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Te contrazic la greutateZamfi scrie:Tizule ...sunt italieni ce vrei si tuAu politici ciudate ,insa preturi de China si calitate ...europeana sa zicem . O Inova Nano de 2,40 o sa o cumpar probabil cu 270 lei ...Nu discut de pretul de vanzare pe on-line,pentru ca fiecare trebuie sa traiasca. Insa gandeste-te cu cat intra in tara acest bat?!! Si totusi toata lumea castiga...Oare cat ii costa pe italieni? Si oare cum acopera pretul componentelor la unele bete? Probabil ca fac media pe firma!
![]()
Acuma ,legat de modele ,cam toate firmele au scos din productie modele indiferent daca s-au vandut bine sau nu ...Lansete si mulinete. Chiar si americanii. Asa ca sa nu ne miram . Cica evoluam![]()
BP ? Da ,un bat corect care pe mine nu m-a dezamagit! Vorbesc de modelul heavy. BP-ul meu a fost indoit din cotor de 4 ori ( probabil ca de 3 ori de exemplare 2+) si nu a puscat nici lacul pe inele! Anul trecut ,m-a prins "individul" fara ochelari si stateam deja cu privirea intoarsa sa nu sara aschii din carbon cand pocneste!Nu a pocnit! A pocnit un Stren de 40 lbs!!!
Si DA , are 195 g la 9' si 15-50 g .
Este un bat suficient de senzitiv ptr pretul lui, chiar OK, insa ptr pescuitul la salau cu jiguri nu imi pare excelent, decat daca iti place pescuitul la salau cu bete usor mai moi pe varf (a nu se intelege de aici ca e balanganicios, insa nu e un bat prea rapid). De stiuca este excelent atat cu jiguri cat si cu reactive, la avat implicit trebuie sa fie ce trebuie (urmeaza sa-l incerc).lucalucian scrie:pare interesant batul de 2,40 14-40 de grame. La salau s-ar preta? Este senzitiv?