Propuneri mulineta spining maxim 0.2/100m, galet titanizat.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- silu
- utilizator constant
Propuneri mulineta spining maxim 0.2/100m, galet titanizat.
Vreau o mulineta pentru spining care sa indeplineasca cel putin conditiile:
1. usoara, in jur de 200g.
2. capacitate: cel mult 0.2/100m.
3. galet (cel care infasoara firul pe tamur) titanizat ( m-am saturat sa arunc toata mulineta pt. un galet de slaba calitate care se taie, pescuiesc doar cu fire monofilament).
4. pret mediu (exclus extreme).
Acum am o mulineta ABU GARCIA CARDINAL 300U (7 RULMENTI) cu galetul taiat (are rulment perfect functional, degeaba, materialul e de proasta calitate)! Stie careva de unde as putea comanda un galet dintr-un material de calitate pt. aceasta mulineta?
Ma puteti ajuta cu propuneri? Multumesc!
1. usoara, in jur de 200g.
2. capacitate: cel mult 0.2/100m.
3. galet (cel care infasoara firul pe tamur) titanizat ( m-am saturat sa arunc toata mulineta pt. un galet de slaba calitate care se taie, pescuiesc doar cu fire monofilament).
4. pret mediu (exclus extreme).
Acum am o mulineta ABU GARCIA CARDINAL 300U (7 RULMENTI) cu galetul taiat (are rulment perfect functional, degeaba, materialul e de proasta calitate)! Stie careva de unde as putea comanda un galet dintr-un material de calitate pt. aceasta mulineta?
Ma puteti ajuta cu propuneri? Multumesc!
-
- veteran
Mai, mie pentru pescuit UL imi place mulineta asta, si nici nu vad pe palierul asta de pret vreo alternativa viabila. Daca ai alte sugestii chiar as fi curios sa le aud. SI nici n-o sa zic ca ai luat-o pe ulei cu modelul respectivdanr scrie:gerula, da o luasi pe ulei cu tournamentul ala

Cu lacrimi Bastus!
- silu
- utilizator constant
Le multumesc celor care imi raspund cu placere...pretul maxim ar fi de 100$. Mersi inca o data.
Gandaci Clean
www.silufishing.blogspot.ro
www.silufishing.blogspot.ro
eu in banii astia as recomanda Daiwa Exceler, am pus mana pe ea si mi-a placut, pret de catalog in State cam 60 USD
ramane de vazut cum se comporta in timp noile modele daiwa, dar in afara de a merge pe mana lor nu poti decat sa mergi pe un model mai vechi, demonstrat ca fiind fiabil, si sa-l gasesti nou pe undeva
ceva "probat" ce as putea sa-ti recomand este team daiwa BG, am tras de ea vreo 2 ani jumate, pescuit in conditii grele, si merge impecabil si acum
tot pret de catalog approx 70 USD, nu stiu daca se mai gaseste....
ramane de vazut cum se comporta in timp noile modele daiwa, dar in afara de a merge pe mana lor nu poti decat sa mergi pe un model mai vechi, demonstrat ca fiind fiabil, si sa-l gasesti nou pe undeva
ceva "probat" ce as putea sa-ti recomand este team daiwa BG, am tras de ea vreo 2 ani jumate, pescuit in conditii grele, si merge impecabil si acum
tot pret de catalog approx 70 USD, nu stiu daca se mai gaseste....
-
- veteran
Capricornul e o mulineta buna, am un 2000 si am tras ceva de el, dar cel mai mic model ( 1500) trece binisor de alea 200 de grame. Si din specificatiile pe care le-a dat Silu reiese ca vrea ceva UL, cu tambur mic, deci pica si Exceler 1500.
Oricum, daca mai are cineva vreo sugestie viabila pentru UL (alta decat clasicul SS700 ) sunt si eu interesat.
Oricum, daca mai are cineva vreo sugestie viabila pentru UL (alta decat clasicul SS700 ) sunt si eu interesat.
Cu lacrimi Bastus!