Propuneri mulineta spining maxim 0.2/100m, galet titanizat.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 25 Sep 2006, 05:29

Un SS face 90$(cu tambur de rezerva in jur de 130$) , un Capricorn este 69.95$(are tambur de rezerva inclus in pretul asta), Daiwa Theory 85$((are tambur de rezerva inclus in pretul asta) Shiamano Stradic 1000 FH-120$(are tambur de rezerva inclus in pretul asta), Shimano Sahara 60$(are tambur de rezerva inclus in pretul asta)Shimano Symetre-70$ (are tambur de rezerva inclus in pretul asta).Toate mulinetele(fara daiwa SS) au instant anti revers.Nu stau acum sa caut si gramajele pt fiecare mulineta, imi e lene, poti face tu treaba asta si sa postezi aici.
Un SS are capacitate de nailon 110yds/6 lb iar un Capricorn,Team Daiwa Advantage,Theory 100 yds/6 lb.
Ultima oară modificat 25 Sep 2006, 15:24 de către mihai florescu, modificat 1 dată în total.
Imagine

JONES
veteran
veteran

Re: Propuneri mulineta spining maxim 0.2/100m, galet titaniz

Mesaj de JONES » 25 Sep 2006, 06:24

Acum am o mulineta ABU GARCIA CARDINAL 300U (7 RULMENTI) cu galetul taiat (are rulment perfect functional, degeaba, materialul e de proasta calitate)! Stie careva de unde as putea comanda un galet dintr-un material de calitate pt. aceasta mulineta?

Ma puteti ajuta cu propuneri? Multumesc![/quote]

eu am avut problema asta la okuma avenger (am cam uitat sa ung rulmentul :roll: ) am gasit la piata de rusi role de schimb (*50.000 buc din ceva masiv probabil otel). Nu am mai avut probleme de atunci.

la mulinete eu sunt fan okuma (incerca Okuma Epix Pro.20) e rezonabila si ca design si ca performante.
the angler is catching xxx, not by the lure

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 25 Sep 2006, 09:06

Gerula scrie:Capricornul e o mulineta buna, am un 2000 si am tras ceva de el, dar cel mai mic model ( 1500) trece binisor de alea 200 de grame. Si din specificatiile pe care le-a dat Silu reiese ca vrea ceva UL, cu tambur mic, deci pica si Exceler 1500.

Oricum, daca mai are cineva vreo sugestie viabila pentru UL (alta decat clasicul SS700 ) sunt si eu interesat.
http://www.basspro.com/servlet/catalog. ... get=browse

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Sep 2006, 11:47

OKUMA EPIXOR 15 sau 20 sunt mulinete f. bune daca sunt originale,dar sunt destul de grele ,mult peste 200g.
Mulinetele OKUMA ce le-am vazut eu in Romania si Ungaria cand am fost ultima data acasa nu prea semanau cu OKUMA ce se gasea in U.S.A.,aratau cam rudimentar,daca ma pot exprima asa.

Probabil de aceea acolo ii spune EPIX si aici EPIXOR.
La fel si OKUMA INSPIRA e f. buna ,mai buna ca EPIXOR,dar la fel e destul de grea.

Jean Scurtu

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 25 Sep 2006, 11:59

daiwa laguna 500/1000 se gaseste si prin magazine pe la noi.
poate parea aiurea tamburul scurt si ingust, dar functioneaza rezonabil.

PS. uite si o poza cu modelul 1000, versus modelul normal.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 25 Sep 2006, 14:36

ati incercat careva Cabelas Prodigy?pare ok,desi seamana al dreaq de tare cu Capricorn-ul...o fi acelasi lucru sub alt brand?oricum...din ceea ce am vazut in cataloagele Cabelas,este mult mai rentabil sa comanzi un combo,economisesti pana la 50$ si sunt scule ok.Chiar daca faci parte cu vreun prieten,unul vrea batz,celalalt mulineta. :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 25 Sep 2006, 15:21

Michael scrie:ati incercat careva Cabelas Prodigy?pare ok,desi seamana al dreaq de tare cu Capricorn-ul...o fi acelasi lucru sub alt brand?oricum...din ceea ce am vazut in cataloagele Cabelas,este mult mai rentabil sa comanzi un combo,economisesti pana la 50$ si sunt scule ok.Chiar daca faci parte cu vreun prieten,unul vrea batz,celalalt mulineta. :wink:
Seamana cu Capricornul de zici ca-s frati gemeni, dar la 99.99$ un Prodigy nu vad unde-i afacerea. Primul model de Capricorn se gaseste la lichidari de stoc pe la 60-70$.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 25 Sep 2006, 15:36

mihai.f scrie:Nu stau acum sa caut si gramajele pt fiecare mulineta, imi e lene, poti face tu treaba asta si sa postezi aici.
Poate faci un efort, ca lista de pret de la Cabela's/ Basspro o putem accesa cu totii. Discutia era despre mulinete UL, nu despre mulinete pe range-ul de pret 60-120$.
Cu lacrimi Bastus!

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 25 Sep 2006, 18:15

Uite ce zice omul:
"Le multumesc celor care imi raspund cu placere...pretul maxim ar fi de 100$. Mersi inca o data."
Imagine

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 25 Sep 2006, 18:19

Michael scrie:ati incercat careva Cabelas Prodigy?pare ok,desi seamana al dreaq de tare cu Capricorn-ul...o fi acelasi lucru sub alt brand?oricum...din ceea ce am vazut in cataloagele Cabelas,este mult mai rentabil sa comanzi un combo,economisesti pana la 50$ si sunt scule ok.Chiar daca faci parte cu vreun prieten,unul vrea batz,celalalt mulineta. :wink:
Michael,

PRODIGY este un CAPRICORN facut special pt. Cabela's si daca nu ma insel are un rulment in plus.

Jean Scurtu

Scrie răspuns