http://cabelas.com/cabelas/en/templates ... hasJS=true
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Eu i-am recomandat o mulineta de 89$ pret Cabela's. Daca si-o cumpara cu optiunea "surface shipping" ii revine la 108$ in cazul (foarte probabilmihai.f scrie:Uite ce zice omul:
"Le multumesc celor care imi raspund cu placere...pretul maxim ar fi de 100$. Mersi inca o data."
1 rulment=10$costi scrie:Si mai nou au si Excelerul cu un rulment in plus facut pentru Cabela's![]()
silu scrie:Vreau o mulineta pentru spining care sa indeplineasca cel putin conditiile:
1. usoara, in jur de 200g.
2. capacitate: cel mult 0.2/100m.
3. galet (cel care infasoara firul pe tamur) titanizat ( m-am saturat sa arunc toata mulineta pt. un galet de slaba calitate care se taie, pescuiesc doar cu fire monofilament).
4. pret mediu (exclus extreme).
Acum am o mulineta ABU GARCIA CARDINAL 300U (7 RULMENTI) cu galetul taiat (are rulment perfect functional, degeaba, materialul e de proasta calitate)! Stie careva de unde as putea comanda un galet dintr-un material de calitate pt. aceasta mulineta?
Ma puteti ajuta cu propuneri? Multumesc!
Teoo scrie:
Am primit si eu sfaturi cu privire la Tournament SS , dar nu mi-a placut frana pe spate
Aici ai dreptate.Gerula scrie::shock: :shock: :shock:Teoo scrie:
Am primit si eu sfaturi cu privire la Tournament SS , dar nu mi-a placut frana pe spate
SS Tournament are frana pe fata, nu stiu la ce te-ai uitat tu.