Propuneri lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Pentru mine alegerea a fost mai simpla pentru ca aveam etalonul (germina), deci cumva, stiam ce-mi doresc.
Delicata a fost cautarea caci nu-i gaseam pur si simplu inlocuitorul.
Am tot testat, dupa cum bine sti Musti, carboane progresive sau semiprogresive si nu m-au multumit.
Desigur e o chestiune care se leaga de gustul si feelingul meu...
Delicata a fost cautarea caci nu-i gaseam pur si simplu inlocuitorul.
Am tot testat, dupa cum bine sti Musti, carboane progresive sau semiprogresive si nu m-au multumit.
Desigur e o chestiune care se leaga de gustul si feelingul meu...
topicul a fost curatat, din nou... va rog sa pastrati subiectul topicului sau usor pe langa
merci.
merci.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Nah! Uite cum devine Cormoranul Bull Fighter cea ma ceruta lanseta de pe piata in ultima saptamana. Si cand te gandesti ca reazema rafturile la Arrow de ani de zile, fara s-o bage nimeni in seama...adiwolf scrie:pe principiul asta am dat si eu comanda ieri pt acest bat.zvic scrie:....................
Pana la urma m-am hotarat si eu sa iau un bull fighter, modelul de 2.1m si 10-40grame, la pretul lui merita incercat.
ramane de vazut ce si cum cand o sa apara (sper ca o sa vina cat mai curand)

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Eu in prima faza am cautat modelul mai vechi ( fara "x"), imi parea manerul mai classic si ceva mai scurt, insa nu l-am mai gasit decat la un magazin online...Am vrut sa-l comand si disparuse subit
si inca nu era frenezia asta...
In cele din urma m-am dus sa-l ridic personal insa am optat pentru modelul nou.

In cele din urma m-am dus sa-l ridic personal insa am optat pentru modelul nou.
astazi am primt batul si l-am jucat in mana la rece.
ce sa zic, un bat ciudat pe care cu siguranta nu l-as fi cumparat in veci daca il vedeam expus in magazin si nu puneam mana pe el.
ca prima impresie la rece, fara sa joc o lingura in apa:
- o actiune destul de blanda pe varf cu toate ca nu pare asa cand te uti la el, se simte si o lingura de 16gr dar si una de 9gr
- se inconvoaie cu o actiune semiparabolica
- rezerva buna de putere pe cotor
-referitor la greutate, nu mi sa parut deloc greu, l-am imperecheat cu o Ecusima 3000 si cred ca am atins deocamdata idealul de raport calitate/pret cu acest tandem
repet, toate aceastea judecate la rece fara sa pescuiesc batul in adevaratul sens al cuvantului, dar este exact asa cum l-a descris Musti
deabia astept sa il pescuiesc.
multumesc inca odata
ce sa zic, un bat ciudat pe care cu siguranta nu l-as fi cumparat in veci daca il vedeam expus in magazin si nu puneam mana pe el.
ca prima impresie la rece, fara sa joc o lingura in apa:
- o actiune destul de blanda pe varf cu toate ca nu pare asa cand te uti la el, se simte si o lingura de 16gr dar si una de 9gr
- se inconvoaie cu o actiune semiparabolica
- rezerva buna de putere pe cotor
-referitor la greutate, nu mi sa parut deloc greu, l-am imperecheat cu o Ecusima 3000 si cred ca am atins deocamdata idealul de raport calitate/pret cu acest tandem
repet, toate aceastea judecate la rece fara sa pescuiesc batul in adevaratul sens al cuvantului, dar este exact asa cum l-a descris Musti
deabia astept sa il pescuiesc.
multumesc inca odata