Propuneri lanseta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
fibra de sticla
Seeker 654
Seeker 655
Seeker 655
E adevarat, orice joarda merge la stiuca, doar ca difera procentajul rateurilor....functie de ce joarda folosesti.Mai difera si felul cum evolueaza naluca....tot functie de joarda.stefanflorin scrie:orice joarda merge la stiuca, important e sa fie asa ceva in baltain alta ordine de idei vezi si Catana de la Shimano, bat bun destul de ieftin si din ce am vazut actiunea e cam ce ai vrea tu.
PS: fastul e ceva relativ, am bete fast care pt unii ar fi moderate, am bete fast care pt mine sunt x-fastdeci toata treaba e sa testezi batul indiferent de ce mint chinejii ca stie sa faca.
@ Stefanflorin
Exact Catana am folosit pana acum, si actiunea era destul de buna, dar vreau altceva
Am rupt-o duminica la inceputul partidei(celebra usa de la masina inchisa peste ea) M-am descurcat la linguri si cu un ted mc logan 20-60, pe care il folosesc la jerk(am prins peste 10 la lingura), dar nu e tot una
Exact Catana am folosit pana acum, si actiunea era destul de buna, dar vreau altceva

Am rupt-o duminica la inceputul partidei(celebra usa de la masina inchisa peste ea) M-am descurcat la linguri si cu un ted mc logan 20-60, pe care il folosesc la jerk(am prins peste 10 la lingura), dar nu e tot una

-
- veteran
Cum un tub ptr fiecare lanseta? Nu exista cu diametrul mai gros sa pun 2 macar? Eu pana acum nu am dat bani si pe tuburi si nu am rupt decat una ieftina (Silstar).ReluOlaru scrie:Luati-va tuburi.... Nu glumesc ! Eu n-am scos lansetele din casa pana nu mi-am luat tuburi de transport pentru fiecare.
Nu-i mai putin adevarat ca "sanse" sa rupi lansete sunt cu duiumul, dar la transport macar sa fii asigurat ...