Probleme ancore Owner ST-36

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan82
veteran
veteran

Probleme ancore Owner ST-36

Mesaj de bogdan82 » 16 Ian 2013, 22:43

Ce dracu au ancorele Owner in ultima vreme? Prin toamna am luat 3 cutii nr 4 rosii... intr-o cutie erau 3 ancore cu cate un varf busit, intr-o cutie erau 2 ...

Prin octombrie mi-a indreptat o stiuca un ST-36 nr 4 din atac ... doua brate ... pescuiam cu PP de 20lb ...

Am cautat un vobler prin cutii ... tocmai ce am dat peste un Cozma cu ambele ancore ruginite, adica ST-36 nr 4 ... mentionez ca ancorele au fost acoperite de protectii de ancore Cabelas ... dar totusi, o ancora de 3 RON bucata n-ar trebui sa rugineasca in apa dulce ... am verificat si niste voblere japoneze(care au aceleasi ancore) si n-au problema asta ...

Voi ati avut probleme de genul? Oare problemele apar numai la ancorele aduse de mimteam?

Imagine
Imagine
Imagine

RYOBI
veteran
veteran

Re: Probleme ancore Owner ST-36

Mesaj de RYOBI » 17 Ian 2013, 03:41

Eu zic sa nu mai despici firul in patru treci direct la GAMAKATSU la pret is cam la fel si calitatea e excelenta
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Ian 2013, 08:44

bogdane,mimteamul in 2012 a avut cateva loturi de acore Owner aduse din China
nu era nicio diferenta de culoare fata de cele produse-n Japonia numai ca rugineau(am patit si eu) iar cele rosii se dezdoiau mai usor

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 17 Ian 2013, 09:14

Pretene, tot ce e Owner vine din Japan, terminati-va cu loturi China si alte bau-bauri, cutiile vin sigilate din Japonia. Defectele de fabricatie sunt comune, indiferent de cine si unde produce marfa respectiva.
Urasc atarnatorii!

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 17 Ian 2013, 10:30

RYOBI scrie:Eu zic sa nu mai despici firul in patru treci direct la GAMAKATSU la pret is cam la fel si calitatea e excelenta
Am 50 de ancore Gamakatsu HW pe drum ... otelul Gamakatsu este clar cel mai bun ... dar designul cam sufera - ancorele nu sunt echilibrate cum sunt cele Owner ... la rattlinguri si voblere mici chiar se simte daca schimbi Ownerele cu niste ancore dezechilibrate ...

Te-ai intrebat vreodata de ce multe voblere japoneze au acore Owner si nu Gamakatsu? :P - Jackall au ancore Owner sau ceva brand propriu, Megabass au ancore VMC cu barbeta la exterior, ceva brand propriu sau Owner, Duel-Yozuri au Owner sau VMC, Luckycraft au ancore brand propriu, Evergreen au ancore brand propriu ... etc etc ... eu nu am vazut Gamakatsu decat pe Spro ...
stefanflorin scrie:Pretene, tot ce e Owner vine din Japan, terminati-va cu loturi China si alte bau-bauri, cutiile vin sigilate din Japonia. Defectele de fabricatie sunt comune, indiferent de cine si unde produce marfa respectiva.
Stefane, ceva nu e ok ... tii minte cum erau jigurile Owner inainte de 2010? Nu prea pocneau ... si ancorele parca erau mai bune ... japoneze/nejaponeze, calitatea otelului si controlul calitatii a cam scazut ... cel putin astea de se gasesc la noi, aduse de Mimteam, parca nu mai sunt ce erau o data ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 17 Ian 2013, 10:42

nasoala chestie si chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea celor de la owner … eu folosesc de la ei doar din seria ST51 si inca nu mi s-a intamlpat chestia asta pana acum. si datorita unei intamplari din ultima partida (vezi mai jos) chiar ma gandeam sa schimb mai multe triple de pe anumite voblere exact cu ST36 datorita unui pret mai acceptabil comparativ cu ST51.

putin off-topic ...

eu in schimb am avut niste surprize cu triplele care vin montate pe CrystalVibe si pe Livebait Vibe, unde in ambele cazuri triplele sunt date ca SaltWater si se spune ca nu ar rugini. la mine in schimb unele (nu toate) au ruginit urat de tot ... dar rau rau. pe langa rugina la ultimul avat prins in urma cu nici o saptamana m-am trezit si cu o tripla aproape indreptata (una ne-ruginita) din atac de un avat ce avea vreo 2,5kg ... o tripla de pe CrystalVibe, a caror producator nu stiu sigur cine este.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 17 Ian 2013, 10:48

Cred ca sunt VMC permasteel ancorele de pe Crystal Vibe ... eu nu am avut probleme cu ele ...

Eu mi-am luat un pachet de ancore de aici ... par misto :) astept sa le vad live

http://www.ebay.com/itm/50-GAMAKATSU-XS ... 27ce512a5b

http://stores.ebay.com/Tightline-Hook-D ... 34.c0.m322

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 17 Ian 2013, 11:49

stefanflorin,eu nu vb aiurea
imi pare rau ca n-am tinut cutiile(unde era scris mare si clar China)

repet,cumparate de la MimTeam

daca erau cumparate din alta parte as fi zis ca erau contrafacute
dar asa...

posibil sa fi fost doar un lot
ramane de vazut

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Ian 2013, 13:04

bogdan82 scrie:
RYOBI scrie:Eu zic sa nu mai despici firul in patru treci direct la GAMAKATSU la pret is cam la fel si calitatea e excelenta
"Am 50 de ancore Gamakatsu HW pe drum ... otelul Gamakatsu este clar cel mai bun ... dar designul cam sufera - ancorele nu sunt echilibrate cum sunt cele Owner ... la rattlinguri si voblere mici chiar se simte daca schimbi Ownerele cu niste ancore dezechilibrate ...

Te-ai intrebat vreodata de ce multe voblere japoneze au acore Owner si nu Gamakatsu? :P - Jackall au ancore Owner sau ceva brand propriu, Megabass au ancore VMC cu barbeta la exterior, ceva brand propriu sau Owner, Duel-Yozuri au Owner sau VMC, Luckycraft au ancore brand propriu, Evergreen au ancore brand propriu ... etc etc ... eu nu am vazut Gamakatsu decat pe Spro ..."

MI-am pus si eu de multe ori intrebarea asta de ce nu au GAMAKATSU dar am si un raspuns, e foarte simplu e vorba de profit.
Daca ar pune GAMAKATSU ar creste costurile de productie si ar scadea marja de profit,asta s-ar reflecta in pretul de vanzare oricum mare comparativ cu concurenta.Aici vorbesc de voblere scumpe gen YO-ZURI,MEGABAS,JACKALL TN,LUCY CRAFT care teoretic ar trebui sa aiba cele mai bune triple dar in realitate nu e asa.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 17 Ian 2013, 13:13

Nu cred ca firme precum Jackall, Megabass sau Evergreeen fac compromisuri de genul ... sincer

La o lanseta Megabass eu am vazut aroganta suprema - inel de varf Gold Cermet ... parca erau si niste modele de Evergreen montate cu inele Gold Cermet ... la voblere care costa peste 20$ nu cred ca se mai pune problema unui 0.5$ in plus pt niste ancore ... sincer

Scrie răspuns