RYOBI scrie:Eu zic sa nu mai despici firul in patru treci direct la GAMAKATSU la pret is cam la fel si calitatea e excelenta
Am 50 de ancore Gamakatsu HW pe drum ... otelul Gamakatsu este clar cel mai bun ... dar designul cam sufera - ancorele nu sunt echilibrate cum sunt cele Owner ... la rattlinguri si voblere mici chiar se simte daca schimbi Ownerele cu niste ancore dezechilibrate ...
Te-ai intrebat vreodata de ce multe voblere japoneze au acore Owner si nu Gamakatsu?

- Jackall au ancore Owner sau ceva brand propriu, Megabass au ancore VMC cu barbeta la exterior, ceva brand propriu sau Owner, Duel-Yozuri au Owner sau VMC, Luckycraft au ancore brand propriu, Evergreen au ancore brand propriu ... etc etc ... eu nu am vazut Gamakatsu decat pe Spro ...
stefanflorin scrie:Pretene, tot ce e Owner vine din Japan, terminati-va cu loturi China si alte bau-bauri, cutiile vin sigilate din Japonia. Defectele de fabricatie sunt comune, indiferent de cine si unde produce marfa respectiva.
Stefane, ceva nu e ok ... tii minte cum erau jigurile Owner inainte de 2010? Nu prea pocneau ... si ancorele parca erau mai bune ... japoneze/nejaponeze, calitatea otelului si controlul calitatii a cam scazut ... cel putin astea de se gasesc la noi, aduse de Mimteam, parca nu mai sunt ce erau o data ...