Problema Mulineta!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Ale draq Shimano-urile astea!Sorin scrie:nu va avea alte probleme . Sunt solide dar zgomotoasechristianpindichi scrie:pai..de ce?
mulineta este a unui prieten bun,care si-a luat-o la recomandarea mea
(am si eu una care e ok).din pacate la el a aparur problemutz aasta.nici eu nu-mi dau seama bine unde se aude.idee e ca DOAR se aude,in rest nici o problema ea functioneaza normal.ma gandesc ca totusi huruitul asta in timp sa nu nasca alte probleme.nu ma pricep la ce e in ele.totusi?s-o desfac?
astea-s Daiwele
la pretu ala putea sa-si ia un Twin Power si nu mai haraia veci pururi

-
- veteran
-
- veteran
Andrei..stim ai nspe mii de voblere,ai un st croix avid de 9'(faimos de altfel pe acest forum),vinzi daiwa ..ai shimano....andrei-ovidiu scrie: Ale draq Shimano-urile astea!Cum nu au probleme ele si au tocmai Daiwele?
esti ironic(referitor la disc noastra mai veke)..s-a intamplat.inainte de asta am mai adus 3 soluri,toate impecabile.s-a intamplat.si stradicul unui alt amic huruie ingrozitor....
probabil nu e rodat angrenajul , dar nu cred ca trebuie sa desfaci mulineta.
unele angrenaje worm gear (angrenaje melcate spiroide) sunt cam zgomotoase de la mama natura si nu prea ai ce sa le faci.
daca huriuitul e uniform si apare constant la incarcare numai din angrenaj poate fi.
cand o sa desfaci prima data mulineta poti unge puternic cu vaselina siliconica si probabil o sa scapi de huruit cam 1-2 zile (pana se expulzeaza vaselina).
eu am problema asta de 2 ani cu o okuma si deja m-am obisnuit cu zgomotul- face un zgomot de rasnita de cafea din aia veche.
unele angrenaje worm gear (angrenaje melcate spiroide) sunt cam zgomotoase de la mama natura si nu prea ai ce sa le faci.
daca huriuitul e uniform si apare constant la incarcare numai din angrenaj poate fi.
cand o sa desfaci prima data mulineta poti unge puternic cu vaselina siliconica si probabil o sa scapi de huruit cam 1-2 zile (pana se expulzeaza vaselina).
eu am problema asta de 2 ani cu o okuma si deja m-am obisnuit cu zgomotul- face un zgomot de rasnita de cafea din aia veche.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- veteran
daca doar una face asa e clar ca e ceva cu ea...insa iformatiile sunt prea vagi pt a ne da seama
poate nu e stransa sau unsa bine desi nu cred
fashait la galet are de obicei dupa ce o folosesti si strange ceva mizerie
huruitul de care vorbesc e specific folosirii lor in sarcina , cand tragi de ele , dar asta ar trebui sa se simta la toate
sau pur si simplu angrenajele nu sunt bine aliniate la mulineta asta ( desi e mai greu de crezut )
a fost fortzata cumva ?
huruitul de care vorbesc e specific folosirii lor in sarcina , cand tragi de ele , dar asta ar trebui sa se simta la toate
sau pur si simplu angrenajele nu sunt bine aliniate la mulineta asta ( desi e mai greu de crezut )
a fost fortzata cumva ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
- veteran
nou noutza.pus fir pe ea.pp de 10.aruncat voblerul.fasait la recuperare.functioneza perfect.fasaitul CU SIGURANTA nu e unul normal.am si eu una si nu face asa.am scos-o de p ebat crezand ca-i de la inele.am tras firul pe galet tinut fir in tensiune...recuperat...acelasi fasait. nu cred ca-i de la galet.Sorin scrie:daca doar una face asa e clar ca e ceva cu ea...insa iformatiile sunt prea vagi pt a ne da seama
a fost fortzata cumva ?