Telescopica 2.10 Lineaeffe Dragon sau asa ceva.Prin 2003.
Primele Voastre Lansete!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Primele Voastre Lansete!
in acest topic puteti posta primele lansete pe care le-ati avut in mana si ati pescuit in stil spinning.
daca va mai amintiti din copilarie.
la clean pe nera cu rotativa primita de la un pescar batran, confectionata de el. atunci am prins primele chestii.....desi dadeam cu struna ....am avut capturi ...clean si biban. insa nu peste kil. dar a fost distractie si relaxare.aaa...
Primul meu bat de spin Maver Spinner Esox 2,70m 12-30 gr.
Primele 2 iesiri la stiuca nici macar un tzac...apoi de la a 3-a iesire am inceput sa prind, 2, 3, chiar 5 pe zi, ce-i drept nu mari, de la 300 gr. pana la 1,5 kg, dar a fost super fain, vreo 40 de buc. intr-o luna...
Dupa vreo 5 luni mi-am luat speedmaster...
Numa' bine.
Primele 2 iesiri la stiuca nici macar un tzac...apoi de la a 3-a iesire am inceput sa prind, 2, 3, chiar 5 pe zi, ce-i drept nu mari, de la 300 gr. pana la 1,5 kg, dar a fost super fain, vreo 40 de buc. intr-o luna...
Dupa vreo 5 luni mi-am luat speedmaster...
Numa' bine.
A fost un Germina Weekend din doua bucati ,de 1,80 m ,din fibra plina! Finut pentru anii aia... Am prins cu el clean si stiuca .Mergea grozav la reactive ! Plus ca dadeam cu monofilament Nacrita de la Tortue de 0,25 !
Ce vremuri dom'ne! Alta viata...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
[quote] ca mulineta aveam Neptun
Cod: Selectaţi tot
Asa ca de asta am uitat! :lol: Modelul mic de 400 de lei! Ca ala mare de 800 lei nu mi l-am putut permite ... :cry: Dar chiar prima mulineta de spinning a fost un Avat ,normal :lol:Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
...darkseth scrie:.lanseta a fost cea a lui tata...o lanseta ruseasca de fibra de sticla plina de 1,40 parac ...
Prima mulineta "adevarata" Delfin"
Asa cum ziceti..ce vremuri..Silstar,Tokoz, DAM, Tortue, Siglon, Leska, Cristal...etc