power pro de 5 lb???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
intrebam pt ca tuff line nu am folosit inca,dar power pro folosesc si sunt f multumit de el.am auzit totusi ca tehnologia constructiva ar fi aceeasi la amandoua.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
sunt doua fire destul de asemanatoare, cu mentiunea ca, dupa cum a spus si Dan, Power Pro este ceva mai "sarmos: iar Tuf Line XP mai "matasos"!
Tuf Line-ul isi pierde totusi in timp calitatile, de culoare si rezistenta, in sensul ca se scamoseaza mai rapid decat PP, dar 6 luni de zile tot dai cu el fara nici un fel de problema!
Plus, ca mie mi se pare ca se lanseaza ceva mai bine decat PP.
Tuf Line-ul isi pierde totusi in timp calitatile, de culoare si rezistenta, in sensul ca se scamoseaza mai rapid decat PP, dar 6 luni de zile tot dai cu el fara nici un fel de problema!
Plus, ca mie mi se pare ca se lanseaza ceva mai bine decat PP.
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Clar e mai bun...razvan cristescu scrie:Pai...daca-i mai matasos...

faza cu firele cele mai bune imi aduce aminte de intrebarea pe care o puneam la posesori de auto si anume : daca masina lor consuma mult ?
ai sa fii surprins ca vei auzi ca pana si loganul consuma cel mai putin in oras !
Evident, nu orice Logan, ci al celui pe care l-ai intrebat !
Faceti testul asta printre taximetristi sau prieteni !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Eu am ales Fireline de 4 lb. Dar pescuiesc cu el numai pe balti. Acu depinde unde pescuiesti, caci la Dunare cred ca e alta ... mancare de pesterosu r. scrie:Eu unu nu pescuiesc de foarte mult timp la salu cu twistere si am urmatoarea intrebare pentru ca nu stiu ce sa aleg:
Tuf line sau power pro ? si daca se poate ceva recomandari la diametre : de 10 lbs sau de 15 lbs

- costica_fishing
- veteran