power pro de 5 lb???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
fir
Se pare ca mai toti prefera firul de 10lb.Din asta am fost si eu sfatuit sa-mi iau si mi-am luat.Acum astept cu mare interes prima partida sa ma lamuresc.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Mai clar: pe balti, unde folosesc jiguri usoare, drilul nu e cine stie ce, 4 lb e suficient, nici un salau nu-l poate rupe in dril.MihaiV scrie:Eu am ales Fireline de 4 lb. Dar pescuiesc cu el numai pe balti. Acu depinde unde pescuiesti, caci la Dunare cred ca e alta ... mancare de peste
Extrema cealalta e Dunarea, unde vezi ca unii dau cu jiguri de 42 gr si shad de 14 cm. Acolo e curent puternic, sa tragi un peste chiar si de 5 kg e o problema la care trebuie sa ai grija. Asa ca folosesti un fir care sa faca fata in acord cu priceperea ta. Asta n-am cum s-o cunosc. Vij da cu 6 lb. Te risti? Sau alegi o solutie mai sigura, cum ar fi 10 sau 15?
Pe Olt nu e ca pe Dunare, dar e pe aproape. Asa ca 8 sau 10, sau chiar 6, depinde cat de sigur esti pe tine si pe bat si mulineta.
Nimeni nu-ti poate da solutia optima. Doar sfaturi care sa iti ghideze alegerea, sa stii la ce trebuie sa te gandesti cand alegi.
sa ma exprim asa!
pe bat si mulineta ma bazez iar de pricepere zic ca ma descurc destul de bine
ca apa ce sa zic ; curent puternic , praguri multe , cioate si mai multe si pesti destul de solizi si vioi si chiar riscu sa dai in stiuk asa cum am luato pe aia de 11 kg la viu
asa ca o sa ma ghidez pe ala de 10 lbs
ms mult ptr sfaturi
pe bat si mulineta ma bazez iar de pricepere zic ca ma descurc destul de bine
ca apa ce sa zic ; curent puternic , praguri multe , cioate si mai multe si pesti destul de solizi si vioi si chiar riscu sa dai in stiuk asa cum am luato pe aia de 11 kg la viu
asa ca o sa ma ghidez pe ala de 10 lbs
ms mult ptr sfaturi
-
- veteran