da dar a trebuit sa trag cu el infasurat in coada minciocului ca cu mana goala e o mica problema.rosu r. scrie:ai avut vreodata rupturi la ala de 10 lbs
power pro de 5 lb???
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
revin cu o parere despre pp de 5lb.
l-am pescuit ieri(bat de 2,10m, daiwa capricorn) pe lac si m-a impresionat!! am dat cu salmo hornet de 3cm-aruncari de cam 15-20m, cu jiguri de la 5 la 11g! PTR MINE ESTE UN FIR PUR SI SIMPLU MORTAL
de la 5 g deja lasam lejer 20-25m(un maxim sa zic ca l-am atins cu 7g vreo 35-40m), si are o rezistenta suficienta
acum mai ramane sa vad dupa 5-6 iesiri rezistenta la abraziune
l-am pescuit ieri(bat de 2,10m, daiwa capricorn) pe lac si m-a impresionat!! am dat cu salmo hornet de 3cm-aruncari de cam 15-20m, cu jiguri de la 5 la 11g! PTR MINE ESTE UN FIR PUR SI SIMPLU MORTAL

-
- veteran
s-a intamplat ceva dubios in lume...
am comandat power pro de 10lb.
mai am pe 2 mulinete fireline (0,15 si 0,12mm) dar vreau sa vad diferenta... sa nu fiu ingnorant...
sper sa fie un pic mai subtire decat fireline-ul de 0,12 si daca se poate sa lanseze mai departe jiguri mici..si mai bine.
noapte buna!
(drill-ulrile de azi...m-au epuizat....)
mai am pe 2 mulinete fireline (0,15 si 0,12mm) dar vreau sa vad diferenta... sa nu fiu ingnorant...

sper sa fie un pic mai subtire decat fireline-ul de 0,12 si daca se poate sa lanseze mai departe jiguri mici..si mai bine.
noapte buna!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- Mugurstefan
- veteran
ovidiu scrie:s-a intamplat ceva dubios in lume...
mai am pe 2 mulinete fireline (0,15 si 0,12mm) dar vreau sa vad diferenta... sa nu fiu ingnorant...![]()
noapte buna!
Si eu as fi curios sa spuna cineva daca e mai subtire ca Fireline de 4lbs si daca si tine cat scrie.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Mugurstefan scrie:...Si eu as fi curios sa spuna cineva daca e mai subtire ca Fireline de 4lbs si daca si tine cat scrie.

Vad ca nu te lasi de teste...
Stai o tzara ca maine primesc o rola si iti spun parerea mea. Oricum, daca nea Jean Scurtu zice ca e mai tare decat vestitul Fireline 4lb trebuie sa-l crezi. De lansat sunt sigr ca lanseaza bine, pt. ca folosesc mai nou un Power Pro de 8lb Yellow si sunt foarte multumit si de asta. Chiar daca e mai gros decat Fireline de 4lb, e mai matasos si curge foarte bine prin inele (absolut comparabil cu Fireline-ul 4lb, care la inceput e oarecum sarmos). Cel de 5lb ar trebui sa o faca si mai bine, fiind mai subtire. Iar daca e mai rezistent decat Fireline-ul, inseamna ca mi-am gasit firul ideal.
@ovidiu
Eu am primit zilele trecute o rola de pp de 10 lbs. Am testat pp vs fireline si pp a rupt de fiecare data fireline, amandoua fiind de 10 lbs. Nodurile le-am facut la fel la amandoua firele, bucla in bucla si inca cate o bucla la capete, un capat l-am agatat de un ornament de la marginea patului si celalalt l-am agatat de un maner de surubelnita si am tras.
La diametru mi se par cam la fel, pp e rotund, fireline e mai plat.
Eu am primit zilele trecute o rola de pp de 10 lbs. Am testat pp vs fireline si pp a rupt de fiecare data fireline, amandoua fiind de 10 lbs. Nodurile le-am facut la fel la amandoua firele, bucla in bucla si inca cate o bucla la capete, un capat l-am agatat de un ornament de la marginea patului si celalalt l-am agatat de un maner de surubelnita si am tras.
La diametru mi se par cam la fel, pp e rotund, fireline e mai plat.