Am citit undeva, o vorba a unui pescar de rapitor: rapala, a inventat naluca artificiala, in momentu' in care n'a mai gasit pestisori de talie mica... Nu sunt convins ca asa este, insa, hai sa fim seriosi...prea se bate moneda pe artificiale si sunt condamnati cei care fac pescuit de rapitor cu naturale...cei d'afara, pescuiesc frecvent cu naturale si nu'i condamna nime', ba chiar se mandresc cu asta si fac tot felu' de emisiuni pe la tv...agata pescaru' respectiv, bucatile de peste in monturi si apoi asteapta sa puna codu botu, sau stiuca, sau mai stiu io ce rechin...
Pe unu' care are 10 bete intinse, sta calare pe ele si isi "marcheaza" zona, si eu il condamn, insa este diferenta in a da cu pestisor pe jig, dupa salau sau mai stiu io ce, c'o scula si a impanzi malu' cu scule de "stationat"...
Parerea mea, nu c'ar conta, insa d'aia e democratie...

Multi si'au dat seama, ca apa minerala, nu este tot aia cu sifonu' si, au trecut la consumu' apei minerale, dintre ei, si'au dat seama cativa, ca apa minerala plata, este mai indicata decat apa acidulata, insa foarte multi, prefera in continuare sifonu'...sunt ei de condamnat???...
Eu i'as intreba pe cei ce condamna "naturalistii": de ce nu inlocuiti tripele, de la naluci, cu "simple":D??? pt ca este si naluci cu simple...