nu e un rationament .....e asa un feeling profund nascut din spirale de ADN si multe zile pe apa .
superioaritatea unui stil fata de altul ?
pai esti un domn , elegant ......a da la pestisor viu in montura la stiuca poate fi denumit orice numa stil de pescuit sportiv nu .
E ca si cum ai bate un penalti cu poarta goala de pe lini portii si aooi ai plonja transfigurat de bucurie pe burta in iarba gazonului in fata galeriei ...
Und e indemanarea , meritul , provocarea , distractia ?.....bagi un nefericit de baboi in apa la capatul unei bote si astepti tresarirea plutoiului , varfului lansetei , bambinei sau senzorilor sofisticati ( am vazut si d-astia o gramada ).
Din pacate vorbesc de o specie de purtatori de unditze nu de cazuri izolate mai mult sau mai putin relevante
Mai au si un instinct teritorial fantastic .....unde se aseaza , pe o raza teritoriala variabila invers proportional cu presupusul coeficient de inteligenta nu mai are loc nimeni .
maine poimaine o sa faca precum cainii , pisandu-se pe copaci , pietre etc ........ca sa-si marchezel locul de ''pescuit'' si sa faci cale intoarsa de la distanta
,,Ce faci domle , am bagat niste lansete aici si-mi sperii pestii

plus ca inca nu am bvazut vreun baboiar sa elibereze vreun , peste , oricat de mic
de ce oare ?