Porta Bote
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Porta Bote
Tata , ce parere aveti de Porta Bote ? Eu as opta pt varianta de 8' !
www.portabote.com . Eu mi-as aduce una dar poate daca ne cuplam mai multi scoatem un pret mai bun ( costa circa 1200 usd in State fara shipping )
Celelalte variante mai lungi e cam naspa cu adusul .
www.portabote.com . Eu mi-as aduce una dar poate daca ne cuplam mai multi scoatem un pret mai bun ( costa circa 1200 usd in State fara shipping )
-
- senior
Re: Porta Bote
Cred ca as lua si eu una, daca ajungi la un rezultat, te rog intreaba-ma si pe mine.sofoneamihai scrie:Tata , ce parere aveti de Porta Bote ? Eu as opta pt varianta de 8' !
Era o firma italiana, Mariposa, care facea cam acelasi lucru, dar nu mai stiu cum sa dau de ea.
@ sofoneamihai
Numarul meu de telefon este usor de gasit pentru cine stie sa caute. Asa ca pot sa-l dau si aici : +33611048773
@ MariusC
Nu are de loc tendinta de rasturnare. Pescuiesti in picioare fara probleme.
O stochezi afara unde vrei. Nu se degradeaza pentru ca sta afara.
Se poate utiliza pe rauri si lacuri fara probleme. Pe mare nu va sfatuiesc. Eu am incercat si nu o voi mai face.
Tudor
Numarul meu de telefon este usor de gasit pentru cine stie sa caute. Asa ca pot sa-l dau si aici : +33611048773
@ MariusC
Nu are de loc tendinta de rasturnare. Pescuiesti in picioare fara probleme.
O stochezi afara unde vrei. Nu se degradeaza pentru ca sta afara.
Se poate utiliza pe rauri si lacuri fara probleme. Pe mare nu va sfatuiesc. Eu am incercat si nu o voi mai face.

Tudor
-
- senior
Auzi zice ca nu s-a obisnuit. Dar a prins si peste din ea.danr scrie:nu se rastoarna dar iti trebuie timp sa te obisnuiesti sa stai in picioare in ea![]()
eu nu m-am obisnuit....
oricum, barca este super, se transporta usor, se monteaza usor si in 5 minute ai o barca similara cu barcile de fibra
cred ca am un filmulet cu un tudor montand o portabote.....