Porta Bote

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Mar 2006, 19:09

dimpotriva, mi se pare ca sunteti foarte normali !
auzi sa dormi in camera cand te duci la peshte, ptiu

cele mai multe "somnuri" la peshte le-am facut in masina, cu scaunul dat pe spate, imbracat in costum de "crapar" intr-o temperatura intre 3 si maxim 10 grade
din cand in cand, bagat si in sacul de dormit

in timp ce mihai.f pazea barca haha

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 14 Mar 2006, 19:17

Da... :lol: :lol: asta era scuza"am dormit in momentul cind era activ salaul" :lol: :lol:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Mar 2006, 20:34

Chiar pare o barca interesanta, nasol e ca probabil costa imens trimisul in Romania.
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Mar 2006, 20:45

Eu pe a doua barca am lut-o de aici : http://www.gbt.nl/
Pe prima am luat-o in 91 si importatorul nu mai exista. La ora actuala in Europa GBT trading este importatorul. Pe mine m-a costat transportul din Olanda pina in Franta 100€. Mi-a venit in 48 de ore de cind am comandat-o. Deci nu e mult nici ca pret de transport nici ca asteptare.
Altfel se poate vorbi cu nea ala de la GBL trading si cine vrea se duce sa-si aduca barca din Olanda. Si daca mai asteptati un an si intrati in UE nici nu mai platiti vama. :wink:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 21:50

Tata esti invitatul meu sa dormi 4-5 intr-o masina la Vidra cu -10 afara
(gheata de 1 degat dimineata pe parbriz ) .Asta ca alternativa la 100-200 pe noapte la cazare (si cabana dormeam in saci si imbracati dar parca suna altfel ) .
PS
Shippingul plus transfer bancar etc sper sa nu depaseasca cei 35% care se iau in general la adus din state . In europa o barca PortaBote e circa 2000E ( asta in germania sau olanda ) + transport transfer etc . Poate scoatem si un discount daca luam mai multe . Vorbim !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Mar 2006, 21:59

mai braconierule, cand dadeai tu la vidra si erau - 10 grade ? :lol:

taxe din ue nu cred ca mai sunt, nu ?
cat costa transportul pana la urma ?

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 14 Mar 2006, 22:21

La deschidere sau imediat dupa bestie ( oricat m-ar manca nu dau in prohibitie ! ) Ca martor poza cu parbrizul lu' procuroru'(Marius) care dupa ce a suportat ceva mesaje obscene mizgalite cu destu' sa lasat pozat fara rusine (nu o pot publica pt ca mi-o cenzurezi si o sa modifici ( in photoshop ) continutul mai putin academic dar foarte sugestiv al mesajului ! Vezi ce pierzi cu cenzura asta ! ) N-am stat cu termometru dar de c**** ne-am c**** pe noi de frig ( trebuia sa inlocuiesc si c-urile ? ca parca asta ar fi un site de domnisoare si noi am vorbi pe garla in latina !) . Glumeam ! La-so asa ca daca scapi haturile te pun astia sa-ti montezi fosa septica la site !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Mar 2006, 23:51

tudor scrie:Pe mine m-a costat transportul din Olanda pina in Franta 100€. Mi-a venit in 48 de ore de cind am comandat-o. Deci nu e mult nici ca pret de transport nici ca asteptare.
Altfel se poate vorbi cu nea ala de la GBL trading si cine vrea se duce sa-si aduca barca din Olanda. Si daca mai asteptati un an si intrati in UE nici nu mai platiti vama. :wink:
Din pacate pretul in Europa se pare ca-i cu mult mai mare decat pretul in SUA. Nici acum nu se plateste vama daca ai certificat Eur1, dar asta fiind barca produsa in SUA n-are asa ceva. Se mai adauga TVA si acciza, daca e s-o iei de la GBL cred ca te duce cat 3 Kingfisher noi de 3.10.

Acum sap sa vad la cat s-ar putea lua din SUA ;).
Cu lacrimi Bastus!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 15 Mar 2006, 11:16

Dane Gerula are dreptate sunt produse in state si au min 16% taxe .
de aia in europa sunt in jur de 2000 E .
In state eu nu am gasit nici un dealer sa vinda varianta de 8' dar am vorbit direct la porta bote .
Gerula daca te bagi si tu am fi trei pana acum . Vorbim .
Sper sa le scoatem pe la 1500-1600 USD cu totul ( varianta de 8')

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 15 Mar 2006, 12:27

Eu zic ca de la 3 buc in sus se pot scoate si pe la 1300$, vezi cati se aduna si vorbim.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns