Porta Bote
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
dimpotriva, mi se pare ca sunteti foarte normali !
auzi sa dormi in camera cand te duci la peshte, ptiu
cele mai multe "somnuri" la peshte le-am facut in masina, cu scaunul dat pe spate, imbracat in costum de "crapar" intr-o temperatura intre 3 si maxim 10 grade
din cand in cand, bagat si in sacul de dormit
in timp ce mihai.f pazea barca haha
auzi sa dormi in camera cand te duci la peshte, ptiu
cele mai multe "somnuri" la peshte le-am facut in masina, cu scaunul dat pe spate, imbracat in costum de "crapar" intr-o temperatura intre 3 si maxim 10 grade
din cand in cand, bagat si in sacul de dormit
in timp ce mihai.f pazea barca haha
-
- veteran
Eu pe a doua barca am lut-o de aici : http://www.gbt.nl/
Pe prima am luat-o in 91 si importatorul nu mai exista. La ora actuala in Europa GBT trading este importatorul. Pe mine m-a costat transportul din Olanda pina in Franta 100€. Mi-a venit in 48 de ore de cind am comandat-o. Deci nu e mult nici ca pret de transport nici ca asteptare.
Altfel se poate vorbi cu nea ala de la GBL trading si cine vrea se duce sa-si aduca barca din Olanda. Si daca mai asteptati un an si intrati in UE nici nu mai platiti vama.
Pe prima am luat-o in 91 si importatorul nu mai exista. La ora actuala in Europa GBT trading este importatorul. Pe mine m-a costat transportul din Olanda pina in Franta 100€. Mi-a venit in 48 de ore de cind am comandat-o. Deci nu e mult nici ca pret de transport nici ca asteptare.
Altfel se poate vorbi cu nea ala de la GBL trading si cine vrea se duce sa-si aduca barca din Olanda. Si daca mai asteptati un an si intrati in UE nici nu mai platiti vama.

-
- senior
Tata esti invitatul meu sa dormi 4-5 intr-o masina la Vidra cu -10 afara
(gheata de 1 degat dimineata pe parbriz ) .Asta ca alternativa la 100-200 pe noapte la cazare (si cabana dormeam in saci si imbracati dar parca suna altfel ) .
PS
Shippingul plus transfer bancar etc sper sa nu depaseasca cei 35% care se iau in general la adus din state . In europa o barca PortaBote e circa 2000E ( asta in germania sau olanda ) + transport transfer etc . Poate scoatem si un discount daca luam mai multe . Vorbim !
(gheata de 1 degat dimineata pe parbriz ) .Asta ca alternativa la 100-200 pe noapte la cazare (si cabana dormeam in saci si imbracati dar parca suna altfel ) .
PS
Shippingul plus transfer bancar etc sper sa nu depaseasca cei 35% care se iau in general la adus din state . In europa o barca PortaBote e circa 2000E ( asta in germania sau olanda ) + transport transfer etc . Poate scoatem si un discount daca luam mai multe . Vorbim !
-
- senior
La deschidere sau imediat dupa bestie ( oricat m-ar manca nu dau in prohibitie ! ) Ca martor poza cu parbrizul lu' procuroru'(Marius) care dupa ce a suportat ceva mesaje obscene mizgalite cu destu' sa lasat pozat fara rusine (nu o pot publica pt ca mi-o cenzurezi si o sa modifici ( in photoshop ) continutul mai putin academic dar foarte sugestiv al mesajului ! Vezi ce pierzi cu cenzura asta ! ) N-am stat cu termometru dar de c**** ne-am c**** pe noi de frig ( trebuia sa inlocuiesc si c-urile ? ca parca asta ar fi un site de domnisoare si noi am vorbi pe garla in latina !) . Glumeam ! La-so asa ca daca scapi haturile te pun astia sa-ti montezi fosa septica la site !
Din pacate pretul in Europa se pare ca-i cu mult mai mare decat pretul in SUA. Nici acum nu se plateste vama daca ai certificat Eur1, dar asta fiind barca produsa in SUA n-are asa ceva. Se mai adauga TVA si acciza, daca e s-o iei de la GBL cred ca te duce cat 3 Kingfisher noi de 3.10.tudor scrie:Pe mine m-a costat transportul din Olanda pina in Franta 100€. Mi-a venit in 48 de ore de cind am comandat-o. Deci nu e mult nici ca pret de transport nici ca asteptare.
Acum sap sa vad la cat s-ar putea lua din SUA

Cu lacrimi Bastus!
-
- senior
Dane Gerula are dreptate sunt produse in state si au min 16% taxe .
de aia in europa sunt in jur de 2000 E .
In state eu nu am gasit nici un dealer sa vinda varianta de 8' dar am vorbit direct la porta bote .
Gerula daca te bagi si tu am fi trei pana acum . Vorbim .
Sper sa le scoatem pe la 1500-1600 USD cu totul ( varianta de 8')
de aia in europa sunt in jur de 2000 E .
In state eu nu am gasit nici un dealer sa vinda varianta de 8' dar am vorbit direct la porta bote .
Gerula daca te bagi si tu am fi trei pana acum . Vorbim .
Sper sa le scoatem pe la 1500-1600 USD cu totul ( varianta de 8')