Porta Bote
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Instaboat merge pe ape linistite de tip balta pentru rate din spatele fermei.
Nu poti pescui in picioare, si daca o pui pe un rau sau fluviu navigabil iti intra toate valurile facute de ceilalti. Am incercat toate alternativele inainte sa ma hotaresc din nou pentru porta bote.
Mai e ceva. Pe instaboat dupa cei cinci ani de garantie incep garniturile care lega intre ele bucatile de aluminiu sa devina poroase si ia barca apa.
Tudor
Nu poti pescui in picioare, si daca o pui pe un rau sau fluviu navigabil iti intra toate valurile facute de ceilalti. Am incercat toate alternativele inainte sa ma hotaresc din nou pentru porta bote.
Mai e ceva. Pe instaboat dupa cei cinci ani de garantie incep garniturile care lega intre ele bucatile de aluminiu sa devina poroase si ia barca apa.
Tudor
portabote
Salut toti forumistii pescari.
Citesc de mult dar m-am inscris azi ptr ca si eu sant interesat de o barca portabote de 10'.
Daca se hotaraste ceva va rog sa ma contactati si pe mine.
Daca suntem mai multi poate chiar obtinem un pret bun.
Citesc de mult dar m-am inscris azi ptr ca si eu sant interesat de o barca portabote de 10'.
Daca se hotaraste ceva va rog sa ma contactati si pe mine.
Daca suntem mai multi poate chiar obtinem un pret bun.
tocmai am primit raspunsurile de la partenerii care se ocupa cu porta bote, dar preturile mi se par destul de mari. de ex: cea de 8 ft ajunge sa coste in romania vreo 1970 eur fara a include nici un adaos comercial (doar pretul din germania, transport, taxe si comision vamal si tva).
cand primesc si pentru mariposa va dau de stire.
cand primesc si pentru mariposa va dau de stire.
-
- senior