discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
razvan m.
- veteran

-
Ar trebui.
Azi am insistat iarasi la popper la stiuca. N-am reusit decat sa le fac sa rapeasca de cateva ori. Problema e ca nu s-au aruncat la popper ci la pestisorii mici de la suprafata Doar le-am agitat

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
ravenheart
- veteran

-
ce culori sunt mai bune?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
empthy_cluster
- veteran

ravenheart scrie:ce culori sunt mai bune?
man, din cate am vazut eu la razvan.m, si in general eu cred ca NU PREA CONTEAZA......

be smart be silent be deadly.....
-
BamseBST
- veteran

eu am niste SKITTER PROP-uri de la Rapala...nu prea am pescuit cu ele sincer sa fiu. Sunt curios daca a avut cineva rezultate la asa ceva?

-
ravenheart
- veteran

-
ce popper-e is mai bune dupa parerea voastra? rapala sau salmo? exceptand pretul
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
empthy_cluster
- veteran

ravenheart scrie:ce popper-e is mai bune dupa parerea voastra? rapala sau salmo? exceptand pretul
salut,
mah eu am skiter pop de 6cm silver de la rapala, merge dupa mine super, dar am vazut la niste prieteni popere home-made care dupa parerea mea scoate sunetul respectiv mai bine ca si rapala meu.
acuma nu stiu carei smecheria la poper sa scoata tot timpul sunetul de clonc sau sa `imprastie` apa mai ok...
sal.
-
Michael
- Moderator

combinate,sunetul si imprastiatul apei produce agitatie in randul avatilor,ori le face pofta,ori le stimuleaza agresivitatea.Sau poate intra in panica concurentei la hrana?Dreaq stie...si eu am observat de multe ori ca mai mult ii agita.
din ce am vazut in filmele cu pescuit la tarpon,conteaza mai mult imprastiatul apei,recuperare in viteza cu smucituri.
dar sa nu uitam ca avatul nostru e o ruda taaare indepartata a tarponului.

-
empthy_cluster
- veteran

salut,
cum spunea @SF , o sa incerc in combinatie ori cu un minnow ori cu streamer la 30 cm de poper, cine stie poate o sa dau lovitura.......
totul este sa ma pot abtine sa experimentez cand il vad ca sare ca bezmeticu sa nu incerc prim metode traditionale.....

-
BamseBST
- veteran

sa inteleg ca nu stie nimeni nimic de SKITTER PROP?

-
tudor
- Moderator

-
sprosalmorapala scrie:sa inteleg ca nu stie nimeni nimic de SKITTER PROP?

Intelegi gresit.