discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
tudor
- Moderator

-
sir.JONES scrie:salutare
a incercat cineva popperul de la SERT RIVERSEA2 , popperul prezentat in numarul din mai din aventuri la pescuit
este un popper special de avat , armat cu o singura ancora cu fulg alb
are si doua bile in el
in mures s-au vandut ca painea calda , dar nu stiu daca merita
Daca vorbesti despre Bubble pop eu il am. Special pentru avat m-as mira. Ca merge la avat asta e alta chestie. Mie imi place. Seamana mult cu PopX de la Megabass. Deci e frumos. Nu face un pop foarte pronuntat dar asta nu-l impiedica sa prinda peste.
Firmele japoneze, americane, sau vest europene nu fabrica naluci speciale pentru avat. De ce ? Pentru ca in apele lor nu au acest peste. Aria de raspindire a avatului a ajuns numai de citiva ani pina la Rin, si nu este inca un peste foarte cunoscut de pescari.
-
JONES
- veteran

-
este un popper sert nu sunt sigur de denumire
lungime de 5 cm destul de sidefiu
armat cu o ancora cu un fulg alb (asta e sigur special pentru avat care e de-a dreptul fascinat de culoarea alba)
am inteles ca are si bile in el ca sa produca vibratii in plus cand il smucesti
pretul estimativ pe care mi la dat vanzatorul e cam de 30 RON
vreau sa stiu daca este eficient cand il tragi in curent,repezis peste vartejuri , sau este eficient exclusiv pe ape linistite unde poate face popul ca lumea
-
legio1083
- veteran

-
Si pana la urma, dragilor, iubitilor si preastimatilor,voi cei ce ati prins stiuca la pop, are rost sa pleoscai naluca asta dementa si-n locurile deschise, sau e preferabil s-o pun la treaba mai ales acolo unde abia strecori o oscilanta?...
N-am dat inca la stiuca cu pop si de asta intreb...

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
tudor
- Moderator

-
Poti si pe locuri deschise, insa trage-o mai bine pe linga obstacole.
-
legio1083
- veteran

-
Hai ca incep sa te stresez... Da-mi cer scuze di-nainte !...
se recupereaza cu pauze mai mari decat un Wobler de suprafata? Ma gandesc le feze ca dupa lansare las un pic acolo apoi il pleoscai un pic si iar il las "la punctul mort" ... Stau bine la treorie?

sau pescuiesc dupa stiuci verzi pe pereti?... Imi zicea cineva ca se lucreaza cam ca si cu Pike-urile alea mari si flotante... ca au nevoie de nitica odihna, si ca mai toate atacurile apar "pe pauza"...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
tudor
- Moderator

-
Pauzele lungi sunt bune la black-bass. La stiuca nu trebuie sa astepti un minut cu naluca nemiscata.
De ce nu incerci acuma ca e sezonul, asa cum iti imaginezi, cu popperele pe care le ai, sa dai la stiuca. Si asa iti vei face o idee. Si la iarna, ca tot n-avem altele de facut, vorbim si teorie.
Tudor
-
legio1083
- veteran

-
Ok!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
-
blackmind
- utilizator constant

se pare ca cineva ma polueaza vizual ehe... noroc ca sunt mai "tanar" la minte si nu ma complic.... vreo satisfactie comunistilor?
iuhu
Jean Scurtu scrie:blackmind scrie:Jean Scurtu scrie:Pot sa-ti spun sigur ca in HOUSTON se pot cumpara cate vrei.
Jean Scurtu
ce "klume" de
cowboy
Tot nu am inteles ce coroana sa-ti aduc si ce sa scriu pe ea(oricum sper sa nu fie cazul....sEe yOu ..vreodata,sau...altadata).
Jean Scurtu
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
Michael
- Moderator

blackmind scrie:se pare ca cineva ma polueaza vizual ehe... noroc ca sunt mai "tanar" la minte si nu ma complic.... vreo satisfactie comunistilor?
iuhu
Tanar...sper ca si copt,respecta si vei fi respectat.Cine e comunist?
-
sanyi
- utilizator constant

salut
dupa parerea mea poperul la stiuca nu prea are eficienta in larg, doar in zonele cu multa vegetatie subacvatica, unde nu are rost sa te bagi cu altceva ca se agata tot timpul plus ca aceste locuri sunt mai pline cu pestisori decat inafara in larg unde abia ii gasesti
sincer stiuca inca nu am prins la poper desi m-am jucat foarte mult dar am prins in schimb avat frumos cu asa ceva 2,5-3 kg SUPER