ponton plutitor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Iul 2010, 21:57

cu motorul nu e incomod ? ca se fixeaza in spate si daca nu are minerul lung sau extensibil ... sau te poti rotii in scaun?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Iul 2010, 22:02

aici pot spune ca e o mica problema.....motorul...oricum suportul de motor nu e pe centru....il poti fixa sau in stanga sau in dreapta....scaunul nu il poti invarti.....dar nu e rea ideea......o sa vad daca se poate realiza e putin incomod de tinut manerul motorului.....dar nu atat cat sa fie deranjant.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 27 Iul 2010, 22:05

aiurea ca i doar de o persoana... Am vazut chesti super ciudate , care prin Canada, pescuiau la musca.. dar super faine/ciudate, probabil si mai scumpe, ..... are cineva vreun site ? cu asa ceva, ? tot asa ceva, insa stai cu picioarele in apa, si mai multe modele sunt.. Chestiile astea le-am vazut la televizor...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Iul 2010, 22:07

Imagine

Imagine

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Iul 2010, 22:07

te intreb ca eu ma gindesc la The Colorado XT de vreo doi ani dar inca nu am vazut nici unul pe viu :lol: si tare sunt curios . e o sansa sa te vad pe olt in zona sibiului?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Iul 2010, 22:20

multumesc de foto si info . vad ca nr la masina e de bucuresti deci probabil slabe sanse sa te vad pe olt pe la sibiu . asta e . sa il stapinesti sanatos.

@edy.tm si din barca gonflabila in general tot unul singur pescuieste deci nu e nimic in neregula sa fie pontonul de o persoana . asa nu are cine sa prinda pescar la vobler si sa iti scoata ochii.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Iul 2010, 22:21

grey-wolf scrie:te intreb ca eu ma gindesc la The Colorado XT de vreo doi ani dar inca nu am vazut nici unul pe viu :lol: si tare sunt curios . e o sansa sa te vad pe olt in zona sibiului?
nu anul asta cu siguranta, legea nu ma lasa sa ies din judet :(

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 27 Iul 2010, 22:30

crysst scrie:nu anul asta cu siguranta, legea nu ma lasa sa ies din judet :(
pai ??... ce-ai facut ?? .... :wink:
grey-wolf scrie:@edy.tm si din barca gonflabila in general tot unul singur pescuieste deci nu e nimic in neregula sa fie pontonul de o persoana . asa nu are cine sa prinda pescar la vobler si sa iti scoata ochii.
Ai dreptate . :roll:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Iul 2010, 22:38

ce am facut? multe...zic ei...nu chiar asa de multe zic eu....ramane sa se pronunte.

@grey-wolf
daca ajungi prin alexandria iti arat jucaria plutitoare cu placere

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Iul 2010, 22:51

crysst scrie: ....... legea nu ma lasa sa ies din judet :(
pai daca deja ai interdictie, asta inseamna ca te au la mana cu ceva.
ori te duci cu pontonul tau la vale cat vezi cu ochii, ori te lasi de pescuit si cauti un avocat bun care sa te mai lase si cu ceva bani prin buzunare dupa toata tevatura.
'baietasii" de la noi din oras, cei care au fost in situatia ta s-au cam ales cu dosare zdravene chiar daca la inceput erau increzatori - grija mare, sunt pusi pe voi

Scrie răspuns