ponton plutitor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Iul 2010, 18:06

crysst scrie:
@grey-wolf
daca ajungi prin alexandria iti arat jucaria plutitoare cu placere
nu cred ca voi ajunge prin Alexandria . poate daca schimb locul de pescuit de pe dunare . cred ca voi inghiti in sec si mai astept sa vad pontonul pe viu.
merci mult de amabilitate.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Iul 2010, 18:12

Michael scrie:Edy, cred ca te-ai pierdut in topice...asta e cu ponton plutitor. :-)
voblere tiny putin mai incolo.
s-a emotionat baiatul ce sa-i faci.
@crysst, sunt sanse sa pescuiesti stand in picioare de pe ponton? sau numai sezand?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Iul 2010, 18:14

grey-wolf scrie:
crysst scrie:
@grey-wolf
daca ajungi prin alexandria iti arat jucaria plutitoare cu placere
nu cred ca voi ajunge prin Alexandria . poate daca schimb locul de pescuit de pe dunare . cred ca voi inghiti in sec si mai astept sa vad pontonul pe viu.
merci mult de amabilitate.
daca vrei s-ar putea sa am drum la Bucuresti. daca esti liber te iau cu mine si dam o fuga si pana la Alexandria.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Iul 2010, 18:15

king

cred ca nu sunt decit daca stai in picioare pe scaun . din ce am vazut in poze. daca vorbesc prostii :datz:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Iul 2010, 18:17

cind ar fii asta ? si poate aranjam ceva daca poate si crysst :D

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 28 Iul 2010, 18:18

e o chestie si cu statu in picioare.....pe ambele plutitoare in dreptul scaunului pe buzunare exista niste chestii de cauciuc cu striatii in forma ovala care ma duce cu gandul ca ar fi suport pentru picioare, nu stiu daca asta e scopul dar sunt sigur ca se poate sta si in picioare....si nu pe scaun.

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 28 Iul 2010, 18:25

Michael .. of. chiar ca m-am pierdut printre Topic-uri... Scuze...

Si nu, nu sunt emotionat.. :) :) :) am uitat ca aici e vorba de ponton, crysst ms pentru explicatie,

Onn. : Mai in colo am sa ma interesez si eu de un ponton, acuma am vazut ca sunt faine, nu mai mi se par ciudatenii... la musca i mai fain ca la spinning sa dai din ea? , eu cred ca da...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Iul 2010, 18:46

grey-wolf scrie:cind ar fii asta ? si poate aranjam ceva daca poate si crysst :D
saptamana viitoare ar trebui sa merg la OSIM. din pacate no voi sti decat cu o zi inainte maxim.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 28 Iul 2010, 18:49

nasol asa ca eu sunt conditionat de termene si nu pot hotari asa de pe o zi pe alta .ramine de vazut in cazul asta

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Iul 2010, 18:50

crysst scrie:e o chestie si cu statu in picioare.....pe ambele plutitoare in dreptul scaunului pe buzunare exista niste chestii de cauciuc cu striatii in forma ovala care ma duce cu gandul ca ar fi suport pentru picioare, nu stiu daca asta e scopul dar sunt sigur ca se poate sta si in picioare....si nu pe scaun.
oricum dupa cate vad din poze se poate adapta o podina din tego si in fata scaunului sprijinita si prinsa cu coliere de cadrul metalic langa flotoare.
vad ca ai baterie sunlight, cam cat timp te tine ? ai reusit sa o descarci de tot la o partida?

Scrie răspuns