Pike Mono
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Si eu am patit-o cu Pike Mono de doua ori, daca inghite adanc pe mijlocul gurii sunt sanse mari sa se plimbe destul de mult peste dinti si poate sa-l taie, eu am patit-o si cu struna proaspata sa mi-l taie dar am si struna cu 6 capturi la activ care nu prea e roasa inca. In opinia mea sunt pozitii in care daca ajunge Pike Mono-ul nu are sanse mari sa reziste.
Asa e .
am pike mono cu care am prins 10 stiuci si n-are nimic
dar cand iti da una mai imbracata si ai ghinionu sa ajunga firu pe unde nu trebe la cel subtire ai sanse sa -l taie de nou .
Asta e .
am pike mono cu care am prins 10 stiuci si n-are nimic
dar cand iti da una mai imbracata si ai ghinionu sa ajunga firu pe unde nu trebe la cel subtire ai sanse sa -l taie de nou .
Asta e .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- costica_fishing
- veteran
Si mie mi l-a taiat pe ala de 20 lb.
Ideea e ca o sa il folosesc in continuare.
Daca pe locurile respective intra si stuca si salau, cred ca e indicat ceva mai putin vizibil in legatura cu naluca.
Cu un par (XML 906) si textil de 15 lb, frana stransa temeinic, nici o mandra sub 3 kg nu are loc de intors.
S-a mai intamplat totusi sa intre ceva frumos, si pana sa dau drumul la antirevers, a dezdoit carligul.
Daca pe locurile respective intra si stuca si salau, cred ca e indicat ceva mai putin vizibil in legatura cu naluca.
Cu un par (XML 906) si textil de 15 lb, frana stransa temeinic, nici o mandra sub 3 kg nu are loc de intors.

S-a mai intamplat totusi sa intre ceva frumos, si pana sa dau drumul la antirevers, a dezdoit carligul.

near the beer
costica_fishing scrie:Si mie mi l-a taiat pe ala de 20 lb.
Cu un par (XML 906) si textil de 15 lb, frana stransa temeinic, nici o mandra sub 3 kg nu are loc de intors.![]()
frate profesor in ale jiguitului , nu mai strange frana aia la refuz ca daca iti da Bunutu una sarita de multe chile , o sa ai 2 lansete de 1,35m fiecare ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
- Stefan Tudose
- Moderator
- costica_fishing
- veteran
La mine, bunutu' e batu'
Si daca misca ceva pe Dunare, in curent, chiar pe cap de lanseu, la 25-30 de m de mal, apa de 5-6 m, 7 praguri si-o vale adanca', ca sa fiu io sigur ca intra jigu (desi, de multe ori de debarbetat), io zic ca frana-i buna asa!
pe bat scrie ca e bun cu fire pana in 20 lb, firu' meu de 15 lb, leaderul de 18-20 lb.
In 90 % din cazuri ansamblul cedeaza de la nodul de lg naluca.
Problema e ca tre sa schimb mulinetele mai repede!
Si daca misca ceva pe Dunare, in curent, chiar pe cap de lanseu, la 25-30 de m de mal, apa de 5-6 m, 7 praguri si-o vale adanca', ca sa fiu io sigur ca intra jigu (desi, de multe ori de debarbetat), io zic ca frana-i buna asa!
pe bat scrie ca e bun cu fire pana in 20 lb, firu' meu de 15 lb, leaderul de 18-20 lb.
In 90 % din cazuri ansamblul cedeaza de la nodul de lg naluca.
Problema e ca tre sa schimb mulinetele mai repede!

near the beer