Iar cel de 30lb are 0.55mmm masurat cu micrometrulgeorgelucius scrie:Am luat si eu o rola de Pike mono toamna asta dar nu am apucat sa-l folosesc![]()
Ce va pot spune este ca firul de 20lb masurat cu micrometrul are 0.47 mm.
Pike Mono
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- veteran
super poza ... felicitari!razvan m. scrie:Din punctul meu de vedere a trecut testul:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1299
S'altare și bunăstare !
Am dat si eu cu Pike mono de 9 kile si am luat cateva stiuculite (max 2 kile)care n-au taiat cu toate ca se vedeau urme de dinti superficiale pe fir.
Am luat si avati ca mi-a fost lene sa dau jos struna si n-au avut nici o greata.
Am avut in schimb o struna metalica desfacuta cand a ajuns marla in barca, asa ca de-astea nu mai folosesc.
Acuma ma gandesc daca n-o fi mai bun un fluorcarbon gros? Cat de gros?Si de care?
Care ati incercat?
Am luat si avati ca mi-a fost lene sa dau jos struna si n-au avut nici o greata.
Am avut in schimb o struna metalica desfacuta cand a ajuns marla in barca, asa ca de-astea nu mai folosesc.
Acuma ma gandesc daca n-o fi mai bun un fluorcarbon gros? Cat de gros?Si de care?

Care ati incercat?
uichendul trecut cu un pike mono de 9 kg , mi l-a taiat o stuk de nici n-a discutat cu el
ca atare mi-am luat unul mai gros ( urmatorul) ......ue asta o stuca l-a zdrentuit rau ....nu s-a rupt dar a trebuit sa-l schimb .
Asta e......
Flourocarbonul e cu densitate mai mare si rezista mai bine dintilor stucii dar doar scade numarul taieturilor.... nu le rezolva .
ca atare mi-am luat unul mai gros ( urmatorul) ......ue asta o stuca l-a zdrentuit rau ....nu s-a rupt dar a trebuit sa-l schimb .
Asta e......
Flourocarbonul e cu densitate mai mare si rezista mai bine dintilor stucii dar doar scade numarul taieturilor.... nu le rezolva .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.