Permis barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Permis barca
Deci sa recapitulam: 7m barca respectiv 20cp motorul, ultima strigare... Da cineva mai mult?? 

Daca s-a schibat legislatia veniti cu argumente ! 

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- utilizator constant
Este nevoie de permis pentru barcile mai mari de 7 metri sau pentru cele cu motoare mai puternice de 5 cai. Nu confundati inscrisul barcilor cu condusul lor! 

Nu confundam noi ca nu mai avem loc de tine....confunzi tu total inmatriculatu cu permisu. Incercati si voi sa nu mai scrieti aici tot ce auziti la colt de strada....nu iti trebuie permis daca ai o barca de 7,5m si un motor de 4 cai.tanase_cornel scrie:Este nevoie de permis pentru barcile mai mari de 7 metri sau pentru cele cu motoare mai puternice de 5 cai. Nu confundati inscrisul barcilor cu condusul lor!
ca o concluzie:
Permis pentru motor mai mare de 5 cai
Inmatriculare pentru barca mai mare de 7m SAU motor mai mare de 20 cai.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
-
- utilizator constant
Asa este, am gresit eu! Am mai uitat legislatia de cand am luat permisul.crysst scrie:Nu confundam noi ca nu mai avem loc de tine....confunzi tu total inmatriculatu cu permisu. Incercati si voi sa nu mai scrieti aici tot ce auziti la colt de strada....nu iti trebuie permis daca ai o barca de 7,5m si un motor de 4 cai.tanase_cornel scrie:Este nevoie de permis pentru barcile mai mari de 7 metri sau pentru cele cu motoare mai puternice de 5 cai. Nu confundati inscrisul barcilor cu condusul lor!
ca o concluzie:
Nu se înmatriculează sau nu se înscriu în registrul de evidenţă următoarele categorii de nave:
a) ambarcaţiunile cu o lungime mai mică de 7 m şi/sau cu o propulsie mai mică de 15 kW;
b) ambarcaţiunile propulsate prin forţa umană;
c) ambarcaţiunile de agrement cărora nu li se aplică reglementările naţionale privind introducerea pe
piaţă a acestora, cu excepţia ambarcaţiunilor destinate să transporte persoane în scop comercial şi
a ambarcaţiunilor pe pernă de aer.
Pentru a conduce o ambarcaţiune de agrement cu o putere a motorului de până la 3,68 kW pe
ape interioare nu este necesară deţinerea certificatului internaţional de conducător de ambarcaţiune de
agrement clasa D
ca o concluzie:
Inmatriculare pentru barca mai mare de 7m SAU motor mai mare de 20 cai.[/quote]
Dar daca am o barca de 5 m cu doua motoare pe ea de cate 4 cai fiecare , trebuie permis?
Inmatriculare pentru barca mai mare de 7m SAU motor mai mare de 20 cai.[/quote]
Dar daca am o barca de 5 m cu doua motoare pe ea de cate 4 cai fiecare , trebuie permis?

-
- veteran
Nuuuuuuuuuuuu, nicidecum nu-i nevoie de permis ...trebuiesc insa 2 permise.Dar daca am o barca de 5 m cu doua motoare pe ea de cate 4 cai fiecare , trebuie permis?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Nuuuuuuuuuuuu, nicidecum nu-i nevoie de permis ...trebuiesc insa 2 permise.Dar daca am o barca de 5 m cu doua motoare pe ea de cate 4 cai fiecare , trebuie permis?

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Dar daca am o barca de 5 m cu doua motoare pe ea de cate 4 cai fiecare , trebuie permis?danone scrie:ca o concluzie:

un permis si jumatate maxim.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare