Pareri Shimano Vanquish C3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Pareri Shimano Vanquish C3000
Care ar fi de preferat sau ce plusuri si minusuri sunt intre Vanquish 3000 si Twin Power MG 3000C?
Poate pare nepotrivita comparatia, dar am ramas setat pe aceste modele fiindca sunt ceva mai usoare.
Poate pare nepotrivita comparatia, dar am ramas setat pe aceste modele fiindca sunt ceva mai usoare.
- andreisavin
- veteran
Eu am avut Vanquish si ti-l recomand...nu vei da gres cu el...
Stiti daca la acest model merge si tamburul de vanquish C2500 S?
Intre cele doua modele difera doar tamburul si cnobul sau mai sunt si alte diferente?
Intre cele doua modele difera doar tamburul si cnobul sau mai sunt si alte diferente?
- andreisavin
- veteran
C3000 inseamna corp de 2500 si tambur de 3000, deci se va potrivi tambur de 2500s.
- andriipopa75
- veteran
Shimano in europa, pana de curand, folosea doar corpurile de 1000/3000/4000, fara corpul de 2000 care era doar pe puata japoneza. In europa 2500 avea acelasi corp cu 3000.. acum, daca au renuntat la jdm/eu/usa, au aparut si mulinetele cu corpul de 2000, deocamdata cele cu c2500/c3000.
Întrebarea mea era legata de modelele care se gasesc la noi în magazine, respectiv C3000 și C 2500S.andriipopa75 scrie:Shimano in europa, pana de curand, folosea doar corpurile de 1000/3000/4000, fara corpul de 2000 care era doar pe puata japoneza. In europa 2500 avea acelasi corp cu 3000.. acum, daca au renuntat la jdm/eu/usa, au aparut si mulinetele cu corpul de 2000, deocamdata cele cu c2500/c3000.
Este o diferență de preț intre cele doua modele și asta m-a făcut sa cred ca ar putea sa fie oarece diferențe intre ele.
Pe de alta parte încercăm să aflu dacă tamburii sunt compatibili intre cele doua mulinete, sau poate se potrivesc tamburi de la alte modele.
- andriipopa75
- veteran
Tamburii sunt compatibili, este diferenta mare intre capacitati, pe 2500s intra jumatate din firul care ar intra pe 3000
- semlecangheorghe
- veteran
Am invartit un V 4000 F..prima senzatie este ireala..vezi ca tii in mana un 4000 dar este atat de usoara de parca e 2500.La 4000 cantareste 240 gr...suratele ei se invart pe la 300 gr,plus-minus..
Tamburul separat(buza titanizata) este extrem de usor de zici ca este din plastic.Aliajul pe baza de magneziu isi spune cuvantul.De frana nu are rost sa mai zic,cum functioneaza..
Nu am sesizat jocuri in rotor sau manivela,se invarte atat de fluid si rotund cum nu am mai vazut la o mulineta.Impresia este ca pescuiesti cu o bijuterie ..
Pacat ca nu se fac si cu P.G.,la 5.2 cat are modelul acesta o vad potrivita la pescuit cu jiguri ori woblere fara portanta mare.Impreuna cu un blank highmodul cred ca ar iesi un combo de jig la care viteza de reactie in intepare va fi ceva la fel de natural precum respiratia..
Tamburul separat(buza titanizata) este extrem de usor de zici ca este din plastic.Aliajul pe baza de magneziu isi spune cuvantul.De frana nu are rost sa mai zic,cum functioneaza..
Nu am sesizat jocuri in rotor sau manivela,se invarte atat de fluid si rotund cum nu am mai vazut la o mulineta.Impresia este ca pescuiesti cu o bijuterie ..
Pacat ca nu se fac si cu P.G.,la 5.2 cat are modelul acesta o vad potrivita la pescuit cu jiguri ori woblere fara portanta mare.Impreuna cu un blank highmodul cred ca ar iesi un combo de jig la care viteza de reactie in intepare va fi ceva la fel de natural precum respiratia..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Dupa aproape 3 ani de utilizari masive a 3000Vquish, pot sa-l recomand in aplicatii mediu-light. Au aparut jocuri in limita agresiv in care am pescuit cu ea. Iar daca ar fi sa ma intorc in timp, tot mi-as lua-o, dar nu as mai folosi-o la stiuca deloc. Si asta pentru ca sunt amator de pescuit la salau medium-light, light chiar si in Delta, iar mulineta este dedicata pescuitului respectiv.
Cu timpul am invatat ca Shimano incadreaza si el mulinetele pe categorii light-weight (Ci4, MagnumLite) si mulinetele heavy (magneziu, hagane). Pentru stiuca raman pe stella si TP, iar vanquish 3000 si rarerium 3000 le pastrez pentru pastravul de pe mal si salau pe lac.
Cu timpul am invatat ca Shimano incadreaza si el mulinetele pe categorii light-weight (Ci4, MagnumLite) si mulinetele heavy (magneziu, hagane). Pentru stiuca raman pe stella si TP, iar vanquish 3000 si rarerium 3000 le pastrez pentru pastravul de pe mal si salau pe lac.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
Mulumesc Lucian pentru precizari! Aceasi parere/idee am avut-o si eu legat de diferite modele de la Shimano. Si eu folosesc Rarenium si Sustain doar pentru salau pe balta .Pentru Mures am un Biomaster de care trag fara mila!
Bine ...si ceva Daiwa
Scuze de off-topic!

Scuze de off-topic!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.