Pareri despre barca de aluminiu STARCRAFT SL410

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

danielo
junior
junior

Re: Pareri despre barca de aluminiu STARCRAFT SL410

Mesaj de danielo » 01 Iul 2013, 17:36

riva scrie:arata foarte bine si se pare ca se si comporta bine pt cine isi permite spatiu de depozitare si de transport ,nu cred so poti transporta citeva sute de km pe masina fara sa te intrebe un nenea militeanu de sanatate ,,ar mai fi si deplasarea masini cu o viteza mai redusa pe varianta gonfabila cistigi la deplasare dar pierzi timpu pina o faci ''barca''totusi eu personal pe viitor as prefera sa pierd 1 h pina so pun pe apa decit sa pierd 2zile pe drum specific -nu am nici o legatura cu nici un producator sau distribuitor parere pur personala ,asta asa sa nu se supere vreun nenea distribuitoru ca vezi doamne daca iti spui o parere ii faci anti reclama sa fi matale sanatos ca si anti reclama e tot reclama fir intins si vint in pupa daca ai motor :lol: :lol: :lol:
Ce sa ma intrbe nenea militianu daca barca nu depaseste lungimea,latimea masini si e ancorata corespunztor ? Ca nu merg cu mai mult de 55 km/h ca incepe sa,, vajaie,, e altceva .Dar nu ma grabesc nicaieri caci merg la relaxare nu la concurs,...cat despre petice :D

Scrie răspuns