Detin de ceva timp un Starcraft SL410 si nu as schimba-o cu alta barca din categoria ei de pret pentru nimic in lume. Am transportat 4 persoane adulte cu bagaje, am pescuit de multe ori 3 persoane din ea, la spinning si la clonc, am carat bagaje de nu mai aveam loc sa punem baschetii in barca, am mers pe valuri pe care lagunele, egretele si pneumaticele aveau grave probleme... De fiecare data am ajuns la mal fara sa-mi pun viata in pericol.
Cu un motor de 15 cai in 2t dau rusine la multe barci cu pretentii din zona Oltenita motorizate cu 20-25 hp. Viteza variaza in functie de incarcatura si directia in care ma deplasez (aval/amonte), intre 30-40km/h. Pentru mine este suficient. Cand suntem cateva barci la pescuit, clonc sau spinning, plec ultimul acasa si ajung primul la masina
Iar cel mai mare avantaj mi se pare greutatea redusa. In 2 persoane o pui pe masina si o dai jos in maxim 5 min, mai putin decat ai umfla o gonflabila
Poate nu e barca perfecta pentru multi, poate pare construita spartan, inghesuita si cu fundul ciudat...credeti-ma pe cuvant ca toate astea sunt calitati pentru mine, descoperite in timp. Iarna asta prietenii si-au scos barcile de fibra sa le chituiasca pe unde le-au pocnit si zgariat anul trecut...eu am scos-o ca sa-i dau un spray rosu si sa o fac iarasi ca noua
Fire intinse in 2013 si ape domoale