Pareri despre barca de aluminiu STARCRAFT SL410
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Pareri despre barca de aluminiu STARCRAFT SL410
cum merge sl 410 cu motor de 10cp?
poate aveti poze sau un videoclip.
este suficient de stabila?la vasle cum merge?
multumesc!
poate aveti poze sau un videoclip.
este suficient de stabila?la vasle cum merge?
multumesc!
La vasle trebuie sa faci o mica prelungire si merge super.Este foarte stabila pe val lateral,ptr val din fata sau vant depinde de tine cum o echilibrezi cu bagaje.O am de un an (merg minim o data pe sapt cu ea) si sunt super super multumit.
-
- veteran
Am pescuit din acest model de barca pe incintele de la Periprava (sunt si barci din astea acolo) si ca prima impresie nu mi-a prea placut din cateva motive și anume:
1 pescuitul la pupa este ok pe prova este nasol deorece podeaua este inclinata (nu dreapta ca la Linder) dupa cateva ore incep sa te doara picioarele,
2 daca pescuiesc 2 pescari mai musculosi 120-140kg si ghidusi pe aceeasi parte cat mai aproape de bordaj exista risc mare de rasturnare,
3 daca scapi un obiect mai dur (ligura, jug, vobler, cutit etc) asa rezoneaza barca zici ca e Big Ban, eu desfaceam un izolir pe tot fundul si mai scapam de eventuale zgomote accidentale,
4 spatiu de depozitare nu este in banchete doar sub ele este un spatiu mic unde poti pune o cutie lata de voblere linguri sau un pet de 2L,
5 furchetii vaslelor si vaslele sunt practic din LEGO niste miniaturi jucarii, nu se pune problema sa dai la rame pe distante lungi,
6 fiind totul metalic betele pe timpul transportului (motor termic) trebuie obligatoriu puse in stickjaket sau alete protectii la fel si mulinetele altfel ai parte de milioane de zgarieturi,
7 daca pescuiesc doi pescari mai dezorganizati apar incurcaturi si disconfort,
Avantaj la aceasta barca este doar masa de transport iar in caz ca nu ai altceva este si ea pana la urma o barca si cu bine cu greu te descurci cumva, o alternativa mai ok la ea as vedea un hiroshajo K1 fisherman.
Acum fiecare vede ce vrea si alege ce vrea si ce poate.
1 pescuitul la pupa este ok pe prova este nasol deorece podeaua este inclinata (nu dreapta ca la Linder) dupa cateva ore incep sa te doara picioarele,
2 daca pescuiesc 2 pescari mai musculosi 120-140kg si ghidusi pe aceeasi parte cat mai aproape de bordaj exista risc mare de rasturnare,
3 daca scapi un obiect mai dur (ligura, jug, vobler, cutit etc) asa rezoneaza barca zici ca e Big Ban, eu desfaceam un izolir pe tot fundul si mai scapam de eventuale zgomote accidentale,
4 spatiu de depozitare nu este in banchete doar sub ele este un spatiu mic unde poti pune o cutie lata de voblere linguri sau un pet de 2L,
5 furchetii vaslelor si vaslele sunt practic din LEGO niste miniaturi jucarii, nu se pune problema sa dai la rame pe distante lungi,
6 fiind totul metalic betele pe timpul transportului (motor termic) trebuie obligatoriu puse in stickjaket sau alete protectii la fel si mulinetele altfel ai parte de milioane de zgarieturi,
7 daca pescuiesc doi pescari mai dezorganizati apar incurcaturi si disconfort,
Avantaj la aceasta barca este doar masa de transport iar in caz ca nu ai altceva este si ea pana la urma o barca si cu bine cu greu te descurci cumva, o alternativa mai ok la ea as vedea un hiroshajo K1 fisherman.
Acum fiecare vede ce vrea si alege ce vrea si ce poate.
am inteles. alternativa la barca de aluminiu este una de fibra pe care o vinzi tu 

STARCRAFT SL 410 , o poti pune pe portbagajul de deasupra masini ( Logan ) ?

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
Da...are un amic una si o pune pe Logan Break sus pe portbagajMatrixVR5 scrie:STARCRAFT SL 410 , o poti pune pe portbagajul de deasupra masini ( Logan ) ?

pe Logan Break merge.....pe celalalt nu prea as crede 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Daca nu ma insel e o prevedere in regulamentul rutier care spune ca marfa transportata deasupra nu trebuie sa depaseasca lungimea masinii. Trebuie verificat
Ca sa-ti faci o idee, acesta e modelul 350 pe un Suzuki.
- Fişiere ataşate
-
- starcraft 350.jpg (54.3 KiB) Vizualizat de 2242 ori