Pareri cormoran tr4 240 8-45g
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- alex marean
- junior
Pareri cormoran tr4 240 8-45g
Un prieten care nu are inca cont vrea sa achizitioneze aceasta lanseta pentru stiuca .cei ce au avut-o sau o au ii rog sa ne dea niste informatii despre ea. Fir intins!
Re: Pareri cormoran tr4 240 8-45g
Mie mi-a placut batul! Rapid dar cu varf permisiv. Echilibrat. L-am vandut si imi pare rau si acum...
Un bat cinstit la un pret corect.L-am folosit si cu gume si cu reactive.In special la stiuca.Insa am prins si salau cu el .Nu duce cele 45 g!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
L-am cumparat mai mult ca sa aiba si sotia mea un bat cu care sa pescuiasca, ca sa nu imi rupa vreo lanseta mai scumpa.
Prindea cu el si nu i l-am mai lasat fiindca ma facea de ras.
Am pescuit si eu frecvent cu aceasta lanseta, mi s-a parut confortabila, permisiva, cu rezerva buna de putere pe talon, chiar senzitiv. Am prin frecvent salau cu el. O lanseta absolut Ok.
Se spune ca inele ar fi mai slabe, casante.
Prindea cu el si nu i l-am mai lasat fiindca ma facea de ras.
Am pescuit si eu frecvent cu aceasta lanseta, mi s-a parut confortabila, permisiva, cu rezerva buna de putere pe talon, chiar senzitiv. Am prin frecvent salau cu el. O lanseta absolut Ok.
Se spune ca inele ar fi mai slabe, casante.
- alex marean
- junior
La modelele noi sunt inele si mandrina fuji. Nu cunosc la modelele mai vechi inelele.
- stefanflorin
- veteran
nu-s la niciunele, oricum bat fain pt. banii lui, si foarte versatil.alex marean scrie:La modelele noi sunt inele si mandrina fuji
Urasc atarnatorii!
- alex marean
- junior
Daca va uitati mai bine o sa vedeti ca am dreptate
- stefanflorin
- veteran
Pai m-am uitat destul de bine zic eu, si alea nu-s fuji, sunt niste inele banale, nici macar seaguide. Ca scrie fuji sic pe site-uri, mai mult ca sigur e gresit. Bine ar fi sa aibe fuji SIC la banii astia
Poate isi dau si altii cu parerea care au pipait recent un bat, eu am pus gheara prin noiembrie pe unu, si am si avut vreo 2 ani.

Poate isi dau si altii cu parerea care au pipait recent un bat, eu am pus gheara prin noiembrie pe unu, si am si avut vreo 2 ani.
Urasc atarnatorii!
@Liviu @Zamfi
Cam cat duce maxim batul ca gramaj de lansare?
Cam cati ati pus pe el si a lansat fara sa se chinuie?
Cam cat duce maxim batul ca gramaj de lansare?
Cam cati ati pus pe el si a lansat fara sa se chinuie?
- alex marean
- junior
Tot ce e posil.daca l-ati pipait inseamna ca aveti dreptate.eu vorbeam din ce am vazut pe siteuri
am scormonit si eu un pic netul, de curiozitate. in cataloagele serioase (nu pe site-urile magazinelor) am gasit inelele prezentate simplu, SIC. doar mandrina e Fuji.
in plus, am gasit o descriere completa a modelului, in urma testarii de catre un pescar polonez.
desi google translate ne zapaceste rau, caracteristicile de baza tot se pot cinti printre randuri.
materialul respectiv e aici
in plus, am gasit o descriere completa a modelului, in urma testarii de catre un pescar polonez.
desi google translate ne zapaceste rau, caracteristicile de baza tot se pot cinti printre randuri.
materialul respectiv e aici